Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Gillette Venus, otkrijte boginju u sebi!

Gillette Venus, otkrijte boginju u sebi!

Na događaju održanom u restoranu “Colonial Sun”, svetski top model Danijela Dimitrovska Amidžić i poznata modna stilistkinja Vanja Pantin predstavile su Gillette Venus sistem brijače specijalno dizajnirane za žene koji čine kožu glatkom u samo jednom potezu. Gillette Venus sistemje pozvao ove dve boginje da pokažu da je osećaj samopouzdanja, ženstvenosti i lepote sada dostižan svakoj ženi.

Svetski top model Danijela Dimitrovska Amidžić predstavila je, iz svog ličnog iskustva, šta žene treba da rade kako bi se osećale lepo, kako da pokažu božanski sjaj koji leži u svakoj od njih i kako da istaknu svoju prirodnu lepotu.

Danijela Dimitrovska Amidzic i Vanja Pantin Gillette Venus, otkrijte boginju u sebi!

“Ja sam model, i za moj posao je veoma važno da se osećam ženstveno i lepo. Zato koristim Gillette Venus Sistem koji čini moju kožu glatkom u samo jednom potezu. Uz osećaj samopouzdanja i unutrašnji sjaj svaka žena može da izgleda poput boginje, bez obzira na to šta je obukla”, rekla je Danijela Dimitrovska Amidžić.

Gillette Venus sistem je brend brijača specijalno dizajniranih za žene koji obezbeđuju glatku i lepu kožu uz osećaj samopouzdanja i ženstvenosti i dostupni su svakoj ženi. Gillette Venus Sistem – glatka koža u jednom potezu.

Danijela Dimitrovska Amidzic stajling za koktel Gillette Venus, otkrijte boginju u sebi!

U procesu kreiranja Venusa P&G se trudio da razume potrebe žena kada je reč o brijanju (fizičke i emotivne potrebe), uvodeći unapređene karakteristike kao što su tri oštrice koje prate obline tela, te u potpunosti prijanjaju uz kožu, podmazane trake koje omogućavaju da brijač glatko klizi i specijalno oblikovana drška koja neće kliziti čak ni iz mokre i nasapunjane ruke. Brend Venus podstiče žene da “otkriju Boginju u sebi” i osećaju se ženstvenije, lepše i sigurnije u sebe.

 

Danijela Dimitrovska Amidzic stajling za plazu Gillette Venus, otkrijte boginju u sebi!

Jedinstveni Gillette Venus sistem pomaže koži da duže ostane glatka. Prvi brijač našeg brenda, koji ima mogućnost zamene patrona, koristi se tako što drška brijača ostaje ista dok se patrone menjaju s vremenom. Jedinstvena ovalna patrona sadrži tri ravnomerno raspoređene oštrice postavljene između mekanih jastučića koji štite kožu. Jastučići nežno oblažu kožu dok se žena brije, čime se dlačice više izlažu oštrici brijača, a rezultat je glatko brijanje u samo jednom potezu.

Danijela Dimitrovska Amidzic1 Gillette Venus, otkrijte boginju u sebi!

O kompaniji Procter & Gamble

P&G utiče na poboljšanje života oko 4.4 milijarde ljudi širom sveta svojim portfoliom kvalitetnih brendova od poverenja. Vodeće brendove kompanije čine Pampers®, Tide®, Ariel®, Always®, Whisper®, Pantene®, Mach3®, Bounty®, Dawn®, Fairy®, Gain®, Charmin®, Downy®, Lenor®, Iams®, Crest®, Oral-B®, Duracell®, Olay®, Head & Shoulders®, Wella®, Gillette®, Braun®, Fusion®, Ace®, Febreze® i Ambi Pur®. Svojim poslovanjem u približno 80 zemalja, P&G brendovi dostupni su u više od 180 zemalja širom sveta. Molimo Vas posetite sajt http://www.pg.com za najnovije vesti i detaljnije informacije o kompaniji P&G i njenim brendovima.

Editors choice