Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Gledaj i uči: Beauty trendovi koji su predstavljeni na dodeli Grammy nagrada

Gledaj i uči: Beauty trendovi koji su predstavljeni na dodeli Grammy nagrada

1/3

Dodela prestižnih nagrada kakva je bila i dodela Grammy nagrada sa sobom uvek donese mnogo inspirativnih izdanja, što modnih, što beauty, koje – kako da ne iskopirate?! Šalu na stranu, izdanja poznatih lepotica sa crvenog tepiha uvek su vredna pažnje jer takvi događaji i zahtevaju samo najbolje i ništa manje od toga. Konkretno, kada je reč o beauty look-ovima, lako možemo da zaključimo da su na dodeli Grammy nagrada “rođeni” neki od beauty trendova koji će sigurno biti vodeći ove godine, a evo koje smo mi izdvojili kao najinspirativnije:

Blorange

Suptilni spoj plave i narandžaste daje ovaj efektni blorange look za kojim je internet veoma brzo totalno “odlepio”. Čak, blorange je nova rose-gold nijansa koja je takođe poularna na Instagramu, ali ako ne voliš roze boju, eto adekvatne zamene. Uz “opasnu” rok kombinaciju, ovakva boja kose je savršeno pristajala Lejdi Gagi.

blorange Gledaj i uči: Beauty trendovi koji su predstavljeni na dodeli Grammy nagrada

Dramatic Eye Look

Obično je prevaziđeno! Poznate dame poput Solanž, Lavren Koks i Daje preporučuju da sav akcenat bude na tvojim očima i ajlajneru. I da, nanesi ga nekako drugačije, neobično, baš kao Solanž ili Lavren, a ukoliko ne želiš previše da eksperimentišeš, samo ga “produži” kao Daja, da izgleda “opasno”, ali i zavodljivo.

dramatic 1 Gledaj i uči: Beauty trendovi koji su predstavljeni na dodeli Grammy nagrada dramatic 2 Gledaj i uči: Beauty trendovi koji su predstavljeni na dodeli Grammy nagrada dramatic 3 Gledaj i uči: Beauty trendovi koji su predstavljeni na dodeli Grammy nagrada

Freedom Look

Paris Džekson privlači pažnju svojim izgledom, ali kada se malo bolje zagledaš, vidiš da je zapravo prilično prirodna, makar kada je reč o stilizovanju kose i načinu šminkanja. Zato, budi inspirisana njome kada poželiš da odustaneš od preteranog sređivanja i pusti svoje prirodno ja da izbije na površinu!

freedom Gledaj i uči: Beauty trendovi koji su predstavljeni na dodeli Grammy nagrada

Editors choice