Cover Google 1 picnik Google: Brže i bolje do koncerata

Ukucajte ime svog omiljenog izvođača i saznajte kako možete da ih čujete uživo što pre i što bliže

Internet pretraživač Google aktivirao je novinu koja nam prilikom pretrage o nekom izvođaču automatski nudi spisak njegovih nastupa, ukoliko se oni održavaju u našoj blizini – okolnim gradovima ili državama. Potrebno je samo da ukucate ime nekog benda ili muzičara i Google će vam istog trenutka reći sve informacije o najbližim koncertima. Između ostalog, on će vam putem zvaničnog sajta izvođača ponuditi i kupovinu karata.

Nažalost, mogućnost za ovakvu vrstu uštede vremena za sada je dostupna samo korisnicima engleske verzije pretraživača. Nama, ostalim korisnicima preostaje samo da verujemo obećanjima prema kojima će nova usluga Googlea uskoro biti aktivirana i u drugim zemljama.

2. Google Google: Brže i bolje do koncerata

Ovako izgleda najnovija ponuda Googlea


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ, trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Editors choice