5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Odaje vas govor tela

Odaje vas govor tela

1/2

Ljudi će vas nekad mnogo bolje razumeti, na osnovu češkanja po glavi, sleganja ramenima ili grickanja usne, nego zahvaljujući izgovorenim rečima. Takozvana “neverbalna komunikacija” je po mnogim stručnjacima važnija od verbalne i mnogo više govori o vama. Zato pazite ako nekome govorite nešto što ustvari ne mislite, možda vas otkrije po “govoru tela“!

Širenje zenica

Ako se vašem sagovorniku šire zenice dok mu nešto pričate, to znači da je zainteresovan. Ovaj deo oka reaguje na svetlost, tako da se u mraku šire, a na svetlu skupljaju. Isto tako, one se menjaju i u komunikaciji, pa tako pored zainteresovanosti za razgovor, mogu da pokazuju i da ste uzbuđeni. Suprotno tome, ako nam je nešto neinteresantno, zenice se skupljaju.

gricka usnu Odaje vas govor tela

Grickanje usne

Bez obzira da li su namazane crvenim, ili nekim nude karminom, vaše usne privlače pažnju sagovornika. Još ako sa njima nešto radite, on će neprestano gledati u njih. Grickanje usne najčešće znači da je osoba uplašena, ili anksiozna. To takođe može da znači i da je vašem sagovorniku neprijatno, da je zabrinuta ili nesigurna. Međutim, vodite računa ako grickate usnu u društvu suprotnog pola, može da pomisli da ga zavodite.

Editors choice