Green Day: “Da li ste spremni za nove pesme?”

Green Day: “Da li ste spremni za nove pesme?”

Nakon što su objavili novu pesmu “Oh Love”, koja najavljuje trilogiju albuma “¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!”, američki trio Green Day častio je fanove šestog avgusta na nastupu u Los Anđelesu sa još par pesama sa novog albuma. Atmosfera na nastupu je bila toliko izvanredna da su članovi grupe odlučili da iznenade svoje obožavaoce i odsviraju pesme baš to veče.

slika 122 Green Day: “Da li ste spremni za nove pesme?”

"Oh Love" je prvi singl sa "¡Uno!¡Dos! ¡Tré" koji će u prodaji biti od 24. septembra. Drugi deo trilogije izlazi 12. novembra, a treći 14. januara 2013. godine

Nastup je počeo pesmama poput “Welcome to Paradise” i “American Idiot”, nakon čega je fontmen grupe Bili Džo (Billie Joe) upitao: “Dobro, pa kako ste? Da li ste spremni za nove pesme?” Nastup je trajao dva sata. Atmosfera je ponela grupu, a fanovi su oduševljeno slušali nove pesme: “Oh, Love”, “Kill the DJ”, “Nuclear Family” i “Wild One”.


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).