5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Gucci Garden otvoren u Firenci- benvenuti!

Gucci Garden otvoren u Firenci- benvenuti!

1/3

Sve je jasnije da je “Guccifikacija” svega postala nezaustavljiv fenomen. Od kada je Alessandro Michele na čelu kreative ovog modnog brenda, stvari sa Guccijem su poprimile ozbiljne razmere i ova modna kuća je zaista postala nepresušni izvor inspiracije. Kao veliki talas koji zapljuskuje sve ostalo i nosi sve pred sobom i to sa neverovatnom lakoćom, i svakako stilom.
Veran svojoj višestranoj, polimatskoj prirodi kreativni direktor kuće Alessandro Michele je konačno završio novi projekat na kom je radio: redizajn istorijskog objekta Palazzo della Mercanzia u Firenci koji datira iz 1337.godine a koji je od 2011. Gucci muzej, kaleidoskopski raznovrstan, kreativan prostor.

Ova Gucci rezidencija, od nedavno je bogatija i za jedno sasvim novo iskustvo. Gucci Garden konačno je otvoren i predstavlja trospratno putovanje kroz Gucci istoriju. Obuhvata butik u kome se prodaju i komadi i aksesoari koji nisu dostupni u regularnim Gucci radnjama širom sveta; zatim Gucci Garden Galeria koja obuhvata više prostorija i u kojima je aktuelna izložba koju je kurirala kustoskinja i kritičarka Maria Luisa Frisa; i fantazmagorična prodavnica poklona i suvenira, knjižara u kojoj retka izdanja stoja na policama sa najsavremenijim fanzinima. Da bi ovako, ionako vrtoglavo iskustvo bilo upotpunjeno, vlasnik tri Mišelinove zvezdice šef Massimo Bottura zadužen je za Gucci Osteria, restoran, gde se posetioci mogu oporaviti od čulnih zasićenja uz ezoterično osmišljene menije i jela.

Editors choice