Poznata ličnost koja krasi naslovnu stranu aprilskog izdanja britanskog Elle-a je Gven Stefani. Intervjuisala je njena bliska prijateljica, inače javnosti poznata kao pevačica benda Garbage, Shirley Manson. “Još nisam ni blizu onoga gde bih želela da budem. U modi je jako, jako teško uraditi nešto dobro, ali ja učim. Dolazim do momenata kada mislim da je poslednja kolekcija koju smo uradili bila potpuna katastrofa do novog momenta pre dve nedelje kada sam morala da odletim u Montreal i pogledam bolje čitavu kolekciju – i rezultiralo je da je to zapravo najkompatibilnija kolekcija od svih prethodnih” priznala je Gven za Elle govorivši o svojoj modnoj marki L.A.M.B.

Pored razgovora o braku, Gven je prozborila koju o motivaciji rekavši da njen savršeni dan podrazumeva da ne mora da ustane iz kreveta i da je po tom pitanju dosta lenja, ali da je niko ne može naterati da uradi nešto osim ako se sama strastveno ne zainteresuje. Na pitanje kako održava savršenu liniju Gven otkriva: “To je svakodnevna borba. Vežbam pet puta nedeljno i ne mogu da zamislim da to ne radim”. Pogledajte snimak opuštene Gven tokom slikanja, kao i finalni editorijal.

gwen stefani Gwen Stefani za britanski Elle gwenstefaniellemagazineapril2011 Gwen Stefani za britanski Elle gwenstefaniellemagazineapril20111 Gwen Stefani za britanski Elle gwen stefani elle uk 0411 4 Gwen Stefani za britanski Elle
Tara Tomović je studentkinja novinarstva i najveći beogradski hedonista. Optimistična plavuša koja jedino zaljubljenost u Anthony Kiedisa nije prerasla. Totalno drugačija od drugih. Moto: “Energy flows where your attention goes.”

Editors choice