Zahvaljujući crtanom filmu “Despicable me 2” i Farelu Vilijamsu, sreća je ponovo uzela maha po svetu. Svi nastoje da u prvi plan stave svoje srećne trenutke dok je pesma “Happy” izazvala opštu pomamu u zemljama širom sveta. Nakon nominacije za Oskara za ovu pesmu, Farel je nominovan za ambasadora sreće i zvaničnog glasnika Svetskog dana sreće. U tom svetlu, razvijena je nova mobilna aplikacija pod imenom “Happier”.

Happier app Happier aplikacija za srećniji internet!

Slična Facebooku, ova aplikacija koju je stvorila Natali Kogan, dozvoljava korisnicima da postave svoje srećne trenutke na svom profilu i da na taj način podele sa svima svoju sreću. Ukoliko ne želite da baš svi vide šta vas to čini toliko srećnima, ne morate svoje fotografije, statuse i trenutke postavljati tako da budu javni, već ih možete nameniti samo očima vaših prijatelja.

mzl.jzlfijcg Happier aplikacija za srećniji internet!

Bilo da se radi o šetnji po plaži, igranju sa decom, izjavama vaših mališana ili smešnim klipovima vaših ljubimaca, ova aplikacija služi samo za srećne vesti, tako da ukoliko tražite aplikaciju na kojoj ćete sa ljudima deliti i dobro i zlo – ipak se vi držite Facebooka.


Una Hadži – Nikolić

Editors choice