Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

“Harper’s Bazaar” na jesen dolazi u Srbiju

“Harper’s Bazaar” na jesen dolazi u Srbiju

Domaća medijska scena postaje bogatija za jednu od najpoznatijih modnih publikacija – “Harper’s Bazaar Srbija” – koju će ove jeseni pokrenuti izdavačka kuća Attica Media Srbija. Ova izdavačka kuća ponosno je najavila da će prvi broj najpoznatijeg modnog magazina na svetu biti u prodaji od 22. septembra. Ovo je ujedno i prvo licencirano izdanje magazina “Harper’s Bazaar” na ovim prostorima što ga čini još prestižnijim za celu regionalnu scenu. Oko magazina je okupljen vrhunski tim saradnika na čelu sa glavnim urednikom Petrom Janoševićem. Pored premijernog oktobarskog izdanja, i još tri u 2014. godini, magazin će imati 12 izdanja 2015. godine i biće distribuiran u Srbiji i regionu.

harpers bazaar Harper’s Bazaar na jesen dolazi u Srbiju Harpers Bazaar Magazine Cover Sarah Jessica Parker Harper’s Bazaar na jesen dolazi u Srbiju

“Harper’s Bazaar” je ime koje predstavlja sinonim za stil, vizuelni kvalitet, najnovije i najbolje modne trendove koje svet može da ponudi u bilo kom trenutku. Više od 147 godina “Harper’s Bazaar” je magazin koji svojim čitaocima pruža zabavu, edukuje ih i iznova iznenađuje. Osnovan je 1867. godine kao prvi modni magazin u Americi, pod nazivom “Harper’s Bazar”, a zatim mu je drugo slovo A dodato u naziv magazina 1925. godine.

Editors choice