Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Haute Couture božićna drvca

Haute Couture božićna drvca

U vrijema kada su najčešće humanitarne akcije i veliki modni dizajneri pokazuju kako vole pomagati. Svaki od njih kreira božićno dvrce iz svoje mašte, koje se potom prodaje na aukciji, a prihod ide u fond onima kojima su najpotrebniji.

Ova aukcija pod nazivom “Les Sapiens de Noel des Creatures” događa se u Parizu, a pokrenula ju je poznata pariška novinarka Marie-Christine Marek. Izlagači su, među ostalima, bili Jean Paul Gaultier, Stella McCartney, John Galliano,Valentino, Paul Smith, modne kuće Dior, Paco Rabanne, Sonia Rykiel, ali i vrhunski arhitekti poput Zare Hadid, te produkt-dizajnera Ora Ite.

Ove godine prihod od aukcije ide u zakladu prve francuske dame Carle Bruni Sarkozy za pomoć djeci oboljeloj od side. Najskuplje drvce je doseglo cijenu od 46 tisuća eura.

Dizajneri su pokazali svoje orginalne vizije božićnog drvca koje su bile sve samo ne klasika. Poigravali su se svijetlom, bojama i materijalima.


Josipa Lijović je vedra studentkinja iz Zagreba koja slobodno vreme troši uživajući u prijateljskim druženjima uz kaficu i svojoj velikoj strasti – modi, o kojoj s užitkom piše na svom blogu Baby Loves Fashion. “Svako od nas bi trebalo da se potrudi da bude što bolja verzija sebe samog” je krilatica po kojoj živi i koja se često može čuti iz njenih usta.

Editors choice