Kada je pre nekoliko decenija japanska dizajnerka Joko Šimicu osmislila ljupku belu macu sa crvenom mašnom, prema tradicionalnoj bobtail mački, niko, a verovatno ni pomenuta dizajnerka, nije mogao pomisliti da će to postati globalni pop fenomeni. Maca, poznata kao Hello Kitty, ove godine slavi svoj 40. rođendan i popularnija je nego ikada.

HELLO KITTY omiljena kod velikih I malih klinceza Hello Kitty: Omiljena kod velikih i malih klinceza!

Obožavanje ove slatke mačkice istog je intenziteta i kod malih i velikih klinceza. Devojčice se rado identifikuju sa Hello Kitty – simbolom ljupkosti i nežnosti. Vrlo često, pod uticajem svojih mama, naravno, od samog rođenja nose baby garderobu sa ovim brendom.

Kasnije, tokom detinjstva i školovanja, nastavljaju da vole Hello Kitty još većim žarom. No, iako prevashodno namenjena mlađoj populaciji, odeću sa likom Hello Kitty nose i starije klinceze, odrasle dame. Svetski poznate ličnosti poput Paris Hilton, Keti Peri, Šarliz Teron, Kameron Dijaz vole Hello Kitty i upotpunjuju svoj stil sa njenim likom.

HELLO KITTY omiljena kod velikih I malih klinceza1 Hello Kitty: Omiljena kod velikih i malih klinceza!

I svaka od njih, sa velikim zadovoljstvom uživa u Hello Kitty garderobi, nakitu, kao i suvenirima, nameštaju, pokućstvu…

Hello Kitty je oduvek pozitivna pop ikona koja veliča umiljatost, a danas, ona je i globalna trendseterka.

Editors choice