5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Hilfiger Denim predstavlja globalnu jesenju kampanju

Hilfiger Denim predstavlja globalnu jesenju kampanju

1/2

Američki modni klasik Tommy Hilfiger predstavio je jesenju advertajzing kampanju za kolekciju Hilfiger Denim pod nazivom “Game On” inspirisanu duhom srednjoškolske lige u američkom fudbalu i pratećom ikonografijom. Od teretane i svlačionica, do hodnika sa peharima i učionica, ovosezonski prepoznatljiv stil je relaksiran, mladalački i cool uz obavezan iconic Tommy Hilfiger rock’n’roll twist.

Advertising Campaign

U fokusu jesnje advertajzing kampanje za Hilfiger Denim su dešavanja u svlačionici. Stilska fuzija koledž i atletskih refernci u kombinaciji sa Hilfiger Denim buntovničkim “prep with an edge” obrtom, predstavlja sve od poderanih detalja i izbledelog indiga do nesvakidašnjih završnica i vintage pranja. Kampanja je fotografisana u Glen Ridge-u, Nju Džersi, a među glavnim junacima je plejada eklektičnih likova iz prethodnih kampanja kao što su Tilda Lindstam, Line Brems, Jing Wen, Bram Valbracht, Jamie Wise i Dade Horton. Za frizure se pobrinuo Tomo Jidai, a za šminku Maki Ryoke. Stajling potpisuje Matthew Tauger, dok je Josh Olins autor fotografije.

DNM 30ANN GL 01 FW15 300 39L Hilfiger Denim predstavlja globalnu jesenju kampanju DNM UNI GL 01 FW15 150 RGB Hilfiger Denim predstavlja globalnu jesenju kampanju

Editors choice