5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Hipster destinacije za ovo leto

Hipster destinacije za ovo leto

Ponestalo vam je ideja za putovanje? Nama svakako nije. Ako odlučite da posetite neki od sledećih gradova sigurno nećete pogrešiti u izboru. Hipster destinacije koje se trebaju naći na vašoj listi su sledeće:

Amsterdam, Holandija

Vetrenjače, lale, klompe, Heineken i Amstel pivo, Ajax, narandžasta boja… Sve su to stvari po kojima su Amsterdam i Holandija nadaleko poznati. Ako već odete tamo, ne bi trebalo da propustite De Pijp naselje, jedno od mesta za hipstere prepuno kafića, barova i pabova gde mladi ljudi vole da se okupljaju, pogotovo za vreme vikenda. Tu takođe postoji i market u kome kupci mogu da se nagode za hranu, ali i za odeću. Jedan od jeftinijih hotela u Amsterdamu je “Lloyd” hotel. Nekada je to bio zatvor, a danas ima 117 soba od jedne do pet zvezdica, terasu i restoran u kome služe raznovrsnu hranu, holandsku i međunarodnu.

Amsterdam Hipster destinacije za ovo leto

Divno mesto za šetnju i uživanje

Pročitaj tekst – Evropski gradovi koje treba posetiti u društvu

Sijetl, Vašington

Hipster način života podrazumeva posedovanje najnovije tehnologije, ali i bicikl, organsku hranu, posete festivala indijske muzike i znati gde je u gradu najbolje pivo i hrana. Ako do sada niste posetili ovaj veličanstveni grad, trebali biste ga staviti na vrh svoje liste. Zašto baš Sijetl? Između ostalog, zbog svog “hipster piva”, pilster može da se popije samo nakon otvaranja posebnim ključem. Sijetl je proglašen za grad sa najinteligentnijim ljudima i sa najboljom kafom u SAD-u – nije iznenađenje da je Sijetl rodni grad Starbucks-a.

Sijetl Hipster destinacije za ovo leto

Posetite ovaj veličanstveni grad

Ostin, Teksas

Ostin je hipster grad po definiciji, s obzirom da je veoma dugo žarište za indu, ali i za živu muziku. Hipster koji je zaljubljen u muziku ne bi trebalo da propusti istočni Ostin, prepun umetničkih galerija. Ako ste u komšiluku, posetite lokalne barove i restorane, a posebno kamione sa hranom koji su jedan od dragulja ovog grada. Ako tražite mesto da prespavate posle dugog lutanja ulicama Teksasa, “San Hose” hotel je pravo mesto za vas. Ovaj hipster hotel je kreativno i opušteno mesto koje su izabrali putujući umetnici širom sveta.

Sijetl1 Hipster destinacije za ovo leto

Hipster grad po definiciji

Izvor fotografija: terragalleria.com  


Jovana Jovović studira novinarstvo na Fakultetu za kulturu i medije, piše kratke priče i beleži citate i omiljene delove iz knjiga koje čita. Možete ih pronaći na njenom blogu. Obožava Beograd, voli Novi Sad i uvek se vraća u Bar. Leto ne može da zamisli bez mora.

Editors choice