Ova gomila slika je napravljena na takozvanom “Luzhkov mostu”, mostu za pešake preko kanala Vodootvodny u Moskvi. Ima više od šest drveća napravljenih od gvožđa i prekrivenih ljubavnim katancima. Postoje različita objašnjenja za poreklo ovih ljubavnih katanaca, i većina je smeštena u Italiji.

Ovaj most u Moskvi nije samo romantično mesto. Postaje umetnička instalacija koja izaziva znatiželju. Ovo drveće puno katanaca ima interesantnu teksturu i oblik, zahvaljujući svojim simetričnim granama prekrivenim katancima svih oblika, boja i veličina. Neki parovi su pokušali da daju lični pečat svojim katancima, da ih ukrase, što je doprinelo glamuroznom izgledu. Ipak, meni se najviše dopadaju ogromni katanci koji su napravljeni da bi bili upravo to – katanci, a ne dekorativne igračke. Neki parovi samo urežu datum sklapanja braka i svoja imena. Postoji i druga opcija: licise. Zašto da ne?

dfa2 Hit the East: Luzhkov most, Moskva

Neki parovi su pokušali da daju lični pečat svojim katancima, da ih ukrase, što je doprinelo glamuroznom izgledu

Kadashevskaya embankment, metro: Tretyakovskaya

Da biste otkrili više o tim divnim gradovima istočne Evrope, svratite na zvanični sajt brenda Terranova i uđite u odeljak “Hit The East”.

Editors choice