Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Hit the East: Tsarevets, Sofija

Hit the East: Tsarevets, Sofija

Najveći park u Sofiji je baš tu, pored grada – putevi planine Vitosha su pristupačni, i nalaze se samo na 20-30 minuta kolima ili autobusom sa polaskom iz centra, a za lica koja više vole pešačenje – nedeljom je savršeno za ovako nešto. Dobro mesto za početak ili završetak vašeg puta je svakako “Tsarevets” koji se nalazi u selu Vladaya. Uđite unutra i odjednom se nalazite nekoliko decenija u prošlosti – enterijer je urađen ranih četrdesetih godina i od tada se nije mnogo promenio. Priča iz svega ovoga je prilično interesantna: pab se otvorio 1941. godine i tokom Drugog svetskog rata je postao vrsta skloništa za ljude iz Sofije od bombi – ipak je bilo bolje provoditi dane uz pivo i roštilj umesto u skloništu. Godine 1947, kada je došlo do nacionalizacije svih poslova od strane Nove komunističke vlade, restoran je postao vlasništvo države, a njen originalni vlasnik je zaposlen kao njihov menadžer. Oko 50 godina kasnije, kada je imao 85 godina, konačno je dobio svoje vlasništvo nazad i sada njegov unuk održava porodični posao.

sss1 Hit the East: Tsarevets, Sofija

Hrana je jednostavna i pristojno pripremljena, pa nakon dobrog pešačenja možete da uživate u hrani i kojoj čaši domaćeg vina

Muzika uživo se često može čuti u toku popodneva – vesele grupe starijih turista često zastanu da proslave kraj svog puta uz pesmu i gitaru.

Da biste otkrili više o tim divnim gradovima istočne Evrope, svratite na zvanični sajt brenda Terranova i uđite u odeljak “Hit The East”.

Editors choice