Nezaboravno iskustvo stiže od poznatih ugostitelja – braće Gesler (Gessler). U restoranu “U Kucharzy” bićete deo jednostavne, ali iznad svega, autentične poljske atmosfere – gde ćete moći da probate tradicionalnu kuhinju po vrlo pristupačnim cenama. Izbor jela nije veoma širok, ali ovo se mesto vodi kvalitetom više nego kvantitetom. Kao posledica toga, sve je sveže, domaće i ono što je ohrabrujuće – sve je pripremljeno na otvorenom kuhinjskom prostoru, kako biste mogli da posmatrate čitav proces kuvanja. Osobljem sigurno nećete biti razočarani, s obzirom na to da je vrlo profesionalno, stručno, uslužno i brzo!

Svi govore engleski, pa kada naručite pierogli (knedle), paštetu od divljači, pileću čorbu ili svinjsko pečenje sa šunkom neće biti problem, jer će razumeti šta tražite. S obzirom na to da je “U Kucharzy” dobio Michelin’s Big Gourmand nagradu, nije baš tako lako tamo dobiti sto, pa bismo vam preporučili da napravite rezervaciju unapred. Glavni kuvari će vam uvek poželeti dobrodošlicu, kada god da dođete, s ozbirom na to da je restoran otvoren od 12:30h do 22:30h.

IMG 6881 Hit the East: “U Kucharzy”, Varšava

Specijaliteti kojima nećete odoleti

kucharzy Hit the East: “U Kucharzy”, Varšava

Glavni kuvari će vam uvek poželeti dobrodošlicu

U Kucharzy Restaurant Hit the East: “U Kucharzy”, Varšava

Ambijent je kao stvoren za uživanje

Ulica: Ossolińskich, br. 7 (Krakowskie Przedmieście Zone/Central Area)

Da biste otkrili više o tim divnim gradovima istočne Evrope, svratite na zvanični sajt brenda Terranova i uđite u odeljak “Hit The East”.

Editors choice