Domaće filmofile očekuje prava poslastica u decembru: spektakularnu završnicu sage o Hobitu moći će da gledaju u najnovijoj “High Frame Rate” tehnologiji. Kompanija Blitz Film je prvi distributer koji bioskopskoj publici u Srbiji predstavlja HFR (High Frame Rate) 3D film! Ova tehnologija predstavlja poslednju stavku u naučnom i umetničkom razvoju filmske umetnosti i trend razvoja filmske industrije u 21. veku.

Hobbit Hobit: Bitka pet armija u najnovijoj HFR tehnologiji!

Približava se datum premijere odlučujučeg poglavlja slavnog serijala, koje je već najavljeno od strane samog Pitera Džeksona kao najemocionalnije i najnapetije, što dokazuje i vizual plakata na kojem Bilbo Bagins (Martin Friman) drži mač uperen direktno u posmatrače. Iza njega se nalaze ruševine u plamenu i uništene  zastave. Očigledno je da će bitka za restauraciju kraljevstva Ereborn biti vrlo dramatična.

Hobbit 1 Hobit: Bitka pet armija u najnovijoj HFR tehnologiji!

Radnja filma Hobit: Bitka pet armija smeštena je u 2941. godinu i treće doba. Ona donosi povratak zmaja Šmauga (Benedikt Kumberbač ) kojeg je poznata družina u prethodnom  nastavku proterala iz njegovog staništa. Ljuta i opasnija nego ikada ova neman biće stalna pretnja stanovnicima Dugog jezera. 

Hobbit 4 Hobit: Bitka pet armija u najnovijoj HFR tehnologiji!

Hobit: Bitka pet armija u srpske bioskope stiže 11. decembra, u distribuciji Blitz filma. Pogledajte najnoviji trejler:

Editors choice