Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Hoće li ona to tebe prevariti?

Hoće li ona to tebe prevariti?

Iako možda nije moguće da tačno znaš koliko te devojka voli, sigurno možeš da pročitaš signale koji pokazuju da se stvari ne odvijaju onako kako bi želeo. Navodimo ti šest znakova koji će ti pomoći da uvidiš da li te devojka vara ili se sprema da te prevari.

Poljubac bez strasti

Ono što spaja dvoje ludi je dubina i strast koja se krije iza njihovih poljubaca. Ovo je uvek najbolje merilo kvaliteta veze, koliko god da slušate kako mnogi uspevaju da ga odglume. Ako počneš da osećaš kako tvoja bolja polovina više ne oseća strast dok se ljubite, ili da te više ne dodiruje kao nekada – protumači to kao znak upozorenja!

Hladan zagrljaj

Toplina ljubavi se uvek najbolje pokazuje kroz fizički kontakt sa osobom koju voliš. Zagrljaj kom nedostaje toplina može biti indikator da nešto nije dobro u vezi ili da će se desiti nešto što nije dobro. Da li nekog drugog grli toplije? Pazi se!

Zadubljena-u-misli izraz lica

Znači, čini ti se da su oni dani kada ste mogli da provodite sate samo gledajući jedno u drugo gotovi? Iako je istina da svaka veza vremenom sazreva i izlazi iz te faze, potpuni gubitak interesovanja može da znači samo jednu stvar – drugi čovek!

Manjak strasti u krevetu

Glumljenje orgazma može da bude jača strana svake žene. Međutim, intima podrazumeva da seks postaje sve strastveniji vremenom. Ako ti se čini da tvojoj devojci nedostaje želje da ima seks sa tobom i da nije strastvena – vrlo je moguće da misli na nekog drugog. Štaviše, ako želi da preskoči predigru i hoće samo da “odradi” seks – stvar je vrlo jasna!

42 Hoće li ona to tebe prevariti?

“Odrađivanje” seksa je jasan znak pada interesovanja

Pomešana imena/pojmovi

Da li se često događa da u razgovoru ona pomene neko mesto, osobu, predmet, događaj o kom ti ništa ne znaš ili, još gore – obrati ti se drugim imenom? Osim ako ne pati od neke nasledne bolesti, ta iznenadna promena, tj. sve te greške koje pravi mogu da budu znak da te vara.

Laže u vezi sa svojim rasporedom

Jasno i glasno laganje u vezi sa rasporedom je najočigledniji znak da devojka samo što te nije prevarila ili već jeste. Ako kaže da ide kod doktora ili da vidi baku, a ti saznaš da je zapravo u tržnom centru, faktor poverenja se odmah gubi!

Ako si dovoljno lukav da pročitaš, proučiš i zapamtiš jednu ili nekoliko stavki od gore – možeš da sačuvaš sebe bola i sramote da budeš ostavljen zbog neke avanture tvoje devojke. Štaviše, možeš sam sebe da sačuvaš i slomljenog srca i da nastaviš dalje sa svojim životom. Ako i razmatra da te prevari, jednostavno – nije vredna ni tebe ni svega što imaš da joj ponudiš!


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Editors choice