O najnovijem trendu, prema kojem se muzičke legende iz večnog sna “bude” putem holograma, razmatra i otac nedavno preminule pevačice Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse), Mič Vajnahus (Mitch Winehouse). On je britanskom tabloidu “The Sun” rekao kako bi želeo da na bilo koji način muziku svoje ćerke “održava živom”. Ukoliko se kreiranje njenog holograma ispostavi kao najbolje rešenje, on neće imati ništa protiv toga.

1. Amy Hologram za Amy Winehouse

Mič Vajnhaus izjavio je da je Ejmi za sobom ostavila mnogo neobjavljenog materijala koji će se najverovatnije objaviti

Otac tragično preminule pevačice smatra da je muzika njegovoj ćerci bila jedna od najbitnijih stvari na svetu i siguran je da bi mnogi obožavaoci voleli da je čuju opet kako peva. Takođe, dodaje da pravo glasa imaju, pre svega, ljubitelji njene muzike – oni biraju način na koji će se održavati sećanje na muzičarku nestvarnog glasa, bilo da je u pitanju knjiga o njoj, novi album ili njen hologram.


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ, trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Editors choice