Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

HOME MADE COMPANY – MALA FABRIKA SLATKIH RADOSTI

HOME MADE COMPANY – MALA FABRIKA SLATKIH RADOSTI

Priča o HomeMade Company nije tipična i zapravo počinje otvaranjem prve kafe poslastičarnice Coffee Room, koja je otvorena u martu 2009., u prizemlju šoping centra Ušće. U početku je Coffee Room imao slatku ponudu drugih proizvođača, ali kako su želeli da svojim gostima ponude samo najbolje, od vrhunske usluge do proizvoda, shvatili su da je najbolje da se i za proizvode sami pobrinu. Rodila se ideja da se započne sopstvena proizvodnja kolača i sladoleda i da se tržištu ponudi ono što želi, a što mu je u tom trenutku nedostajalo. Tako se rodio HomeMade Company.

HM 11 HOME MADE COMPANY – MALA FABRIKA SLATKIH RADOSTI

HomeMade Company osnovan je u jesen 2009. godine, sa osnovnom idejom da za potrebe Coffee Room-a proizvodi kolače premijum kvaliteta, ukusa i izgleda. Osnivač kompanije HomeMade je firma Novco, koja je vlasnik Coffee Room-a.

HomeMade HOME MADE COMPANY – MALA FABRIKA SLATKIH RADOSTI

Za proizvodnju je na početku bilo zadužen tim od šest vrhunskih poslastičara koji su stvarali kolače o kojima se pričalo. U Coffee Room-u su HomeMade poslastice stekle sjajnu reputaciju, pa su ih u svojoj ponudi želeli i drugi kafići i restorani. Obim posla, kao i broj zaposlenih, vremenom je rastao, a proizvodni prostor HomeMade Company se sa 100m2 proširio na gotovo 450m2, i danasHomeMade Company ima blizu četrdeset zaposlenih koji se bave proizvodnjom torti, kolača i sladoleda, od čega je više od dvadeset ljudi zaposleno u proizvodnji.

HM 8 HOME MADE COMPANY – MALA FABRIKA SLATKIH RADOSTI

Najveći izbor HomeMade ukusa kolača, torti i sladoleda u ponudi je u Coffee Room-u, i to na dve lokacije: prizemlje Ušće Shopping Center-a i Topličin venac 17. Pored Coffee Room-a, trenutno se HomeMade kolači i torte mogu konzumirati u oko devedeset najboljih kafića i restorana u Beogradu i jednom u Novom Sadu.

HomeMade prodavnice gde klijenti mogu kupiti fenomenalne francuske macarons i brojne poklon proizvode (poklon torte, Sweet Selection, Cocktail Selection, Cupcakes…) nalaze se u okviru kafe poslastičarnica Coffee Room.

HM 2 HOME MADE COMPANY – MALA FABRIKA SLATKIH RADOSTI

Naravno, HomeMade pravi i torte i poslastice za sve vrste proslava – rođendane, svadbe i korporativne evente, u skladu sa željama i potrebama kupaca. Ponuda ukusa je veoma široka, a oblik i izgled torti zavise samo od mašte, dakle granice gotovo da ne postoje. Pored torti, sjajan izbor za sve vrste proslava su Cocktail Selection, HomeMade Macarons, Cupcakes, punjeni čokoladni lilihipi ili medenjaci. Leto je rezervisano za sjajan HomeMade sladoled, u ponudi je konstantno blizu 30 ukusa, od kojih su neki dijetalni, a neki sa 100% učešćem voća.

HM 7 HOME MADE COMPANY – MALA FABRIKA SLATKIH RADOSTI

Vrhunski kvalitet, ukus i zgled proizvoda, uz atraktivna pakovanja poklon proizvoda i dostavu na teritoriji Beograda, glavne su prednosti HomeMade Company.

Poklon proizvodi mogu se naručiti i platiti i preko interneta. Za naručivanje i detaljne informacije o ponudi rezervisan je broj 060/300-32-44, a uvid u deo ponude moguć je na www.hmc.rs ili na zvaničnoj FB stranici HomeMade Company.

Editors choice