Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Horoskop 03. jul – 09. jul

Horoskop 03. jul – 09. jul

ovan Horoskop 03. jul – 09. jul

Ove nedelje fokusiraćete se na rešavanje problema vašeg emotivnog statusa. Imaćete dovoljno samopouzdanja da čvrsto stanete iza svojih stavova. Čvrst stav zauzećete i kada je posao u pitanju, ali uradite sve hladne glave – nemojte ništa požurivati i nemojte nagliti ni u kom slučaju. Jedno prijateljstvo može postati i mnogo više od toga. Budite kreativni.

bik Horoskop 03. jul – 09. jul

Bili ste pod velikim pritiskom što se može odraziti na vaše zdravlje i celokupno stanje uma. Možda bi trebalo da poradite na tome da ponovo uspostavite balans u svom životu i preuredite ciljeve. Putovanje ili kraći odmor bili bi idealno rešenje za tako nešto. Otkrićete koliko zapravo možete da budete drugima zabavni i koliko ste u stanju da usrećujete ljude oko sebe.

blizanci Horoskop 03. jul – 09. jul

Bićete jako aktivni i napredni ove nedelje, naročito na ljubavnom planu, što bi moglo dodatno da ojača vaše samopouzdanje. Ukoliko ste sami, a tražite partnera, moglo bi da vam se posreći. Svakodnevni, neobavezni razgovori mogu voditi ka nečem toplijem i intimnijem. Što se finansija tiče, budite obazrivi, nemojte da vas trenutak dovede do minusa na računu.

rak Horoskop 03. jul – 09. jul

Ukoliko ste do sada oklevali u veyi sa nekim važnim koracima koje bi trebalo da preduzmete, sada ćete biti motivisani da to i uradite. Renovirajte životni prostor, obnovite garderobu, kupite ljubimca. Ovi sitni koraci i promene ohrabriće vas za nešto veće. Neka osećanja koja su dugo bila duboko sakrivena u vama, isplivaće na površinu. Krajnje je vreme da se neke stvari iskristališu.

lav Horoskop 03. jul – 09. jul

Problemi u komunikaciji sa okolinom doći ce do izražaja u toku sedmice. Neodlučni ste. Opustite se i ne donosite odluke zbog kojih bi se kasnije kajali. Bićete jako romantični, pa ćete i vi i vaš partner imati utisak da ste na sedmom nebu. Slobodni Lavovi bi mogli konačno privući pažnju nekog koga odavno priželjkuju.

devica Horoskop 03. jul – 09. jul

Vaše finansijsko stanje bi konačno moglo da pređe sa nule u pozitivnu zonu. Veliki izdaci mogu doneti i velika primanja naročito ako su ulaganja u pitanju. Intuicija vas može dovesti do jako isplativog posla. Pun mesec naglašava vašu romantičnu stranu, ali oprezno – nemojte biti previše impulsivni, možete dobiti mnogo više nego što ste želeli.

vaga Horoskop 03. jul – 09. jul

Bićete posebno hrabri i odlučni ove nedelje, ciljevi i ideje neće vam delovati tako daleko i neostvarivo, već ćete se vatreno boriti za njih. Mali problemi u porodici mogu isplivati na površinu, ali budite diplomata i nemojte upotrebljavati ružne reči i visok ton, kajaćete se kasnije. Vaš društveni život je u zaletu, upoznaćete mnogo novih ljudi i steći nova poznanstva.

skorpija Horoskop 03. jul – 09. jul

Želećete da provedete više vremena sa samim sobom, preispitivaćete osećanja, snove, ideje, planove, ciljeve, dajući im neki novi oblik pun mogućnosti za ostvarenje. To je nešto što vam je zaista potrebno jer postoje osećanja koja držite duboko u sebi, a koja su dodirnula tačku usijanja i moraju da ugledaju svetlost dana. Pazite samo da ne preterate u svemu tome.

strelac Horoskop 03. jul – 09. jul

Povećajte aktivnosti kada je u pitanju društveni život. Stvari mogu postati jako zanimljive na planu prijateljstva, gde ćete dobiti neočekivanu podršku. S druge strane, finansijska podrška će izostati, tako da bi trebalo da povedete računa o troškovima, s obzirom na to da trošite mnogo više nego što imate. To vas može dovesti do neprijatne situacije na koju niste navikli. Ne plašite se da stupite u romantičnu vezu.

jarac Horoskop 03. jul – 09. jul

Bićete jako produktivni na poslovnom planu, i to neće ostati nezapaženo. Vaša karijera može krenuti stazom o kojoj ste maštali. Emotivna osećanja mogu biti naglašena i intenzivna, ali vaša impulsivna reakcija može pokvariti trenutak. Da se to ne bi desilo, usmerite svoja osećanja u pravcu novih ideja koje vas mogu usrećiti.

vodolija Horoskop 03. jul – 09. jul

Želite da pobegnete od svakodnevice i otputujete negde daleko. Bili ste pod velikim stresom i pritiskom, pa sada želite avanturu i zabavu. Postoji šansa da će vam se ukazati prilika da tako nešto i ostvarite i da pothranite svoja interesovanja. Vaši snovi i ideje su skroz na mestu, samo ih treba navoditi i usmeravati na najbolji mogući način.

ribe Horoskop 03. jul – 09. jul

Mars će konačno napustiti vašu ljubavnu zonu, što će doneti malo mira i spokoja. Slična situacija je i na finansijskom planu – konačno ćete biti u mogućnosti da otplatite svoje dugove, ukoliko ih imate. Seksualni život vam može postati mnogo živopisniji i aktivniji nego dosad. Ribe koje su u stalnim vezama mogu imati izlive besa i nekontrolisanih osećanja. Pokušajte da uspostavite kontrolu nad sobom.


Ginger Lady obožava modu, ali izbegava da piše o njoj. Obožava muziku, ali ne peva pod tušem. Voli da pozira a nije model. Piše ono što zna i u šta veruje. Svoj život umesto u ružičasto boji u crveno i definitivno nema vremena za gubljenje. “We don’t have all the time in the world. The time is now” (Nemamo sve vreme ovoga sveta. Vreme je sada.)

Editors choice