Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Horoskop 16. februar – 23. februar

Horoskop 16. februar – 23. februar

ovan21111 Horoskop 16. februar  23. februar

Nemojte da podležete stresu i frustracijama na početku nedelje, jer želećete da sačuvate energiju za kasnije kada vam nimalo neće biti zabavno. Hrabro se uhvatite u koštac sa svim problemima. U ljubavi biće mnogo romantike i strasti. Potrebno vam je da provedete vreme sa starim prijateljima. Organizujte neko okupljanje kao u stara dobra vremena!

bik21111 Horoskop 16. februar  23. februar

Ručak sa prijateljem donosi dobar razgovor i plus nekoliko ideja koje treba razmotriti. Što se karijere tiče, nekonvencijalni pristup rešavanja problema dovešće do najboljih rezultata. Dozvolite svojoj senzualnoj strani da izbije na površinu. Ovo je vreme intimnosti i deljenja.

blizanci2111 1 Horoskop 16. februar  23. februar

Sloboda će biti vaša mantra ove nedelje, ali prvo bi trebalo da se oslobodite nagomilanih zadataka. Kada to završite, sve ostalo će biti sjajno. Provodićete mnogo vremena sa prijateljima, a smeši vam se i mogućnost za kraće putovanje.

rak21111 Horoskop 16. februar  23. februar

Oko vas će biti mnogo inovativnih ideja. Ovo je vreme da stanete i slušate. Ono što čujete i naučite umnogome može promeniti pravac vašeg kretanja i to nabolje. U ljubavi, razmazićete svog partnera i obasipati ga pažnjom.

lav21111 Horoskop 16. februar  23. februar

Nervoza na početku nedelje, ali ne dozvolite da vam to pokvari dane koji dolaze. U ljubavi vas očekuje drama, ali naći ćete načina da to prevaziđete. Očekuje vas mnogo zabave sa prijateljima. Neko će vas prijatno iznenaditi.

devica31111 Horoskop 16. februar  23. februar

Opterećeni ste na poslu, jer imate rokove koje ne možete da ispunite. Polako i smireno završavajte jedan po jedan posao. A nakon toga dajte sebi mogućnost da se opustite. U ljubavi želite da sačuvate detalje za sebe i ne želite da se sazna s kim i gde se viđate.

vaga21111 Horoskop 16. februar  23. februar

U ljubavi vam se sprema veliko razočaranje. Ne dozvolite da vas to rastuži i slomi već iskoristite to da naučite nešto i iz toga izađete jači. Izađite sa prijateljima, smeši vam se novo  poznanstvo.

skorpija21111 Horoskop 16. februar  23. februar

Iako želite da u svemu budete savršeni, uključujući i posao i zabavu i ljubav, zastanite malo i prestanite da sebi postavljate tako visoke ciljeve. Kada imate velika očekivanja, veoma je moguće da ćete se brzo i razočarati. Bićete u centu pažnje, bilo da ste izašli sa prijateljima ili na poslu. Nećete biti sami zadugo. Ljubav na pomolu!

strelac21111 Horoskop 16. februar  23. februar

Nekome će biti potrebna vaša pomoć. Ne oklevajte, već dajte sve od sebe da pomognete. Na ljubavnom planu su moguće avanture. Neko iz prošlosti vratiće se u vaš život.

jarac21111 Horoskop 16. februar  23. februar

Budite strpljivi! Za razliku od onoga kakvi ste inače, u poslednje vreme donosite nepromišljene i brze odluke, a to vas može mnogo koštati. U vama se budi životinjski instinkt, te ćete ove nedelje juriti kratkotrajne i brze užitke na ljubavnom planu.

vodolija21111 Horoskop 16. februar  23. februar

Na finansijskom planu ne cvetaju ruže. Mnogo ste se istrošili u poslednje vreme, te bi od sad bilo pametno da prištedite. Ovo je jedna strastvena nedelja za vas u kojoj će vaš partner uživati u nežnostima koje ćete mu pružiti.

ribe21111 Horoskop 16. februar  23. februar

Želite mnogo više od onoga što trenutno imate. Budite oprezni da vas ishitrene odluke ne bi koštale mnogo više nego što možete da pretpostavite. Predstojeći dani vam donose mnoge životne lekcije.


Lenka Gatić

Editors choice