Nedeljni horoskop: 10. mart- 16. mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Horoskop 16. mart – 23. mart

Horoskop 16. mart – 23. mart

Ovan2 Horoskop 16. mart – 23. mart

Nadomak ste ulaska u novu fazu, bićete pozitivni i raspoloženi. Ovo je uzbudljiv period, kada možete da osetite pozitivne strane života. Tokom ovog perioda osetićete da se vaši ciljevi ostvaruju, kako na poslu, tako i u ljubavi. Na putu ste ka sreći, važno je da uživate.

Bik11 Horoskop 16. mart – 23. mart

Da biste ostvarili ono što srce priželjkuje, sagledajte detalje i preduzmite mere, kako bi se vaše želje ostvarile. Merkur je u vašem znaku, ovo je povoljan period za istraživanje i razvijanje planova. U ljubavi, ne dozvolite da tragovi iz prošlosti zamagle vašu budućnost.

Blizanci11 Horoskop 16. mart – 23. mart

Uticajni kontakti su kao zlato. Možete biti na pravom mestu, u pravo vreme. Uz malo sreće, očekuje vas napredak na poslu. U diskusiji sa voljenom osobom recite sve što mislite, ali govorite iz srca, samo tako neće biti nesporazuma.

Rak11 Horoskop 16. mart – 23. mart

Napravite ključni plan i krenite sa radom. Promene se ne mogu desiti tako brzo kao što biste želeli, ali će se desiti. Koristite svoje umeće da impresionirate nadređene. Postoji mnogo razloga da budete optimistični, sledite svoje ciljeve. Moguća je ljubavna veza sa osobom koju želite.

Lav11 Horoskop 16. mart – 23. mart

Imajte poverenja u sebe i svoje sposobnosti, posebno kada je posao u pitanju. Samopouzdanje je formula za uspeh. Nove ideje donose mogućnost napredovanja. Koračajte pažljivo, ne dozvolite da vam sitnice pokvare nešto divno, posebno na ljubavnom planu.

Devica11 Horoskop 16. mart – 23. mart

Povoljan period za nova poslovna ostvarenja, čak i ako vam se ne čini tako, dobićete i više nego što očekujete. Nova dešavanja i u ljubavi, moguća je i nova veza. Nekad vam se čini da ste u društvu sa divnim ljudima, međutim budite oprezni, i ne uzimajte sve zdravo za gotovo.

Vaga11 Horoskop 16. mart – 23. mart

Imate moć da utičete na svoju sreću. Dajte sve od sebe na poslu, i uzdignite se iznad svih. Vaša čista odlučnost će se isplatiti. Bićete srećni i pozitivni, okrenite se ka kreativnim sadržajima i novim izvorima radosti.

Skorpija1 Horoskop 16. mart – 23. mart

Niz događaja će vas podsetiti šta treba činiti na poslu i motivisati vas da ostvarite svoje ciljeve u karijeri. Kada strasti prevladaju u ljubavi, budite oprezni i pazite šta ćete činiti. Ne želite neispunjena obećanja. Čekanje na važan odgovor drži vas u neizvesnosti.

Strelac11 Horoskop 16. mart – 23. mart

Karijera ima prednost iznad svega. Ipak izrazite svoja osećanja i prepustite se komunikaciji sa osobama oko vas. Odvojite vremena za sebe i za one koje volite. Prija vam pažnja u ljubavi, međutim to može da vas navede na pogrešne zaključke, ne možete uvek dobiti ono što želite.

Jarac11 Horoskop 16. mart – 23. mart

Zapamtite, nije sve što čujete tačno. Mnogi se otimaju da saznaju istinu, nemojte biti svedok tuđe drame. Očekuju vas pozitivni rezultati u poslu, skloni ste kreativnim poduhvatima. Igrate na kartu emotivnog rizika, ali morate izvući i skrivene adute u društvu bliske osobe.

Vodolija11 Horoskop 16. mart – 23. mart

Vaš naglašen smisao za humor, znanje i želja da impresionirate ostaviće traga na nekog ko vas budno prati. Drugi počinju da primećuju vašu pravu vrednost. U ljubavi pokazujete svoju nežniju stranu i postajete osećajniji. Ako se dovoljno prepustite bićete srećni.

Ribe11 Horoskop 16. mart – 23. mart

Vreme je za novi početak. Zaboravite na gubitke, ustanite i krenite dalje. Budite brzi na poslu i spremni da iskoristite šansu. Venera je u vašem znaku, doneće vam novu romansu. Učinite sve što je potrebno da budete srećni.


Jelena Šipčić studira novinarstvo na Fakultetu političkih nauka. Obožava modu i voli da piše o njoj. Čvrsto veruje da će jednog dana postati uspešna novinarka.

Editors choice