Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Horoskop 16. novembar – 23. novembar

Horoskop 16. novembar – 23. novembar

ovan21 Horoskop 16. novembar  23. novembar

Emocije će vam biti jače nego inače u toku ove nedelje, bićete hipersenzitivni. Slušajte svoj unutrašnji glas u vezi sa ljubavnim životom, ali i finansijama. Moguće je da ćete konačno rešiti pitanje koje vas je bunilo u prethodnom periodu. Osetićete promene na polju karijere, a pojaviće se i jedna moćna osoba sa kojom ćete uspostaviti dobre odnose, koji će vam i te kako značiti u budućnosti. U nedelju uživajte u čulnim zadovoljstvima!

bik21 Horoskop 16. novembar  23. novembar

Ove nedelje pojaviće se neko ko će vam zaokupiti misli, iako se ni najmanje tome niste nadali. Međutim, povedite računa kada se nađete na jednom sastanku, jer bi moglo da bude nešto sasvim drugačije od onog što vam se čini. “Nije zlato sve što sija”, glasi čuvena izreka, a idealna je da opiše situaciju u kojoj se možete naći. Nemojte činiti ništa zbog čega biste kasnije mogli da zažalite!

blizanci21 Horoskop 16. novembar  23. novembar

Iako ste možda osećali pritisak na poslu u poslednje vreme, ova nedelja doneće dobre vesti u vezi sa projektima, ugovorom ili će možda biti na pomolu neka povišica. Konačno dobijate nagradu za naporan trud koji ste uložili. Što se tiče finansija, izgleda da vam se otvaraju nove mogućnosti da zaradite na više strana. Ove nedelje razmislite dobro pre nego što bilo šta potpišete.

rak21 Horoskop 16. novembar  23. novembar

Ukoliko ste u dugoj vezi ove nedelje ćete imati predvinih trenutaka sa voljenom osobom. Na poslovnom planu imaćete dosta kontakta sa moćnim ljudima, što će i te kako uticati na vaše samopouzdanje. Lep ljubavni odnos daće vam snagu na svim poljima i bićete puni elana za nove stvari. Tokom vikenda imaćete neku proslavu ili žurku.

lav21 Horoskop 16. novembar  23. novembar

Ovo je idealan period za renoviranje kuće, naročito ako osećate potrebu da nešto promenite. Međutim, moguće je da nećete dobiti podršku porodice što se ove akcije tiče, pa ćete morati da pronađete kompromis kako biste održali mir u kući. Na poslu može doći do napetijih situacija, naročito kada su u pitanju nečije skrivene namere ili manipulacija. Tokom vikenda možete biti u centru pažnje.

devica31 Horoskop 16. novembar  23. novembar

U nedelji koja je pred vama bićete veoma odlučni da ostvarite lični cilj. Iako ste sami fokusirani na to, možete dobiti neočekivanu pomoć od prijatelja. Ove nedelje, ljubavnu ili prijateljsku vezu podići ćete na viši nivo, a za vikend vas očekuje strastvena romansa. Budite sigurni da je to to što želite, jer stremi da postane veoma ozbiljno.

vaga21 Horoskop 16. novembar  23. novembar

Karijera vam kreće nabolje, možete dobiti novi dobro plaćen posao ili ugovor koji je savršen za vas. Ukoliko predlažete neke ideje na poslu, vodite računa o detaljima da bi vam prihvatili nadređeni. Budite mudri i nadajte se najboljem. Tokom vikenda bićete senzualni i želećete što više intimnosti. Možete doći u iskušenje da trošite na luksuzne stvari, naročito ako to nešto miriše ili izgleda skupo.

skorpija21 Horoskop 16. novembar  23. novembar

Prihvatite savet koji vam se nudi u vezi sa vašom karijerom, jer to može biti jedna od najboljih stvari koje ćete učiniti ove nedelje. Istražite sve opcije, proširite vidike i budite puni entuzijazma. Što se tiče ljubavnog života, dolazi do nove faze u odnosima. Ako vam se do sada činilo da sve nekako stoji, sada će definitivno krenuti na bolje.

strelac21 Horoskop 16. novembar  23. novembar

Opterećeni ste nekim teškim mislima, a one mogu biti različite: bolne, inspirativne, kreativne… Važno je da znate da se one pojavljuju u vidu smernica i samo je važno da naučite da ih pratite. Izgleda da vas kosmos poziva da istražite svoju unutrašnjost, možda bi trebalo da meditirate i tako se oslobodite otrovnih osećanja, zalečite stare rane i pronađete mir u sebi.

jarac21 Horoskop 16. novembar  23. novembar

U ovom periodu može vam biti teško da provodite vreme uz pojedine ljude, može doći do sukoba ili ćete se jednostavno osećati neprijatno u njihovom prisustvu. Takođe, moguće je da upravo ti ljudi reflektuju vašu unutrašnjost i da vas to može osvestiti i vratiti na pravi put. Mogu biti pokrenute i strasti u vezi sa pitanjem koje je od velike važnosti za vas. Pazite kako upravljate time!

vodolija21 Horoskop 16. novembar  23. novembar

Karijera vam je na prvom mestu ove nedelje i vrlo lako može zaseniti sve druge životne oblasti, ako joj dozvolite. Iako ste možda u iskušenju da svu svoju energiju uložite u postizanje cilja, to će vam pomoći i da nađete vremena da se relaksirate. Vikend vam donosi idealne prilike za žurke ili zanimljiva okupljanja. Obavezno idite na to!

ribe21 Horoskop 16. novembar  23. novembar

Ovo je period kada će vam većina stvari ići od ruke, lako ćete dolaziti do ciljeva, komunikacija će vam biti olakšana, nailazićete na razumevanje gde god da krenete. Kreativan rad će vam pomoći da izrazite skrivene aspekte vašeg bića, bez obzira na to da li ste okrenuti umetnosti, muzici, plesu ili nečem drugom.


Jelena Grujin – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice