Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Horoskop 19. oktobar – 26. oktobar

Horoskop 19. oktobar – 26. oktobar

ovan1 Horoskop 19. oktobar  26. oktobar

Početkom ove nedelje možete imati problema sa zdravljem, ali i na poslovnom planu. Ukoliko ne bude išlo sve onako kako ste vi zamislili, možda ćete razmatrati nove mogućnosti. Krajem nedelje bićete spremni da donesete neku važnu odluku.

bik1 Horoskop 19. oktobar  26. oktobar

Ove nedelje bićete od velike pomoći drugima, dolaziće kod vas po savete i podršku. Ukoliko ste već neko vreme sami, ovo je pravi period kada možete sresti osobu vrednu pažnje i ući u vezu sa njom. Budite oprezni tokom vikenda i zapamtite da nije zlato sve što sija.

blizanci1 Horoskop 19. oktobar  26. oktobar

Doći će do izvesnih promena u vašem društvenom životu tokom ove nedelje. Možda će doći kraj prijateljstvu zbog vašeg trenutnog besa ili će se neki blizak prijatelj odseliti daleko. Bićete motivisani da spremate po kući, da sredite nešto što već dugo odlažete ili ćete dobiti ideje za uređenje prostora.

rak1 Horoskop 19. oktobar  26. oktobar

Promene mogu doći iz vedra neba, naročito na polju karijere. Osećaćete se veoma emotivno, ali bićete pretrpani poslom, pa nećete imati vremena da razmišljate o svojim osećanjima. Ovo je odličan period za druženje i sastajanje sa porodicom.

lav1 Horoskop 19. oktobar  26. oktobar

Trošićete nemilice ove nedelje, pa vam savetujemo da usporite malo, ako možete. Ljubav će vas iznenaditi u toku nedelje, naročito ako je ne očekujete. Otkrićete svoju unutrašnju snagu i možda dobijete hrabrost da se odselite negde.

devica1 Horoskop 19. oktobar  26. oktobar

Imate dosta energije i motivacije da nastavite sa važnim planovima. Ovo je uopšte dobar period da počnete sa planiranjem, jer dobra strategija može da vam pomogne da postignete veći napredak. Rešite probleme i klonite se stresnih situacija.

vaga1 Horoskop 19. oktobar  26. oktobar

Ove nedelje želećete da se povučete u svoj svet i odmorite od nekoliko prethodnih nedelja koje su bile i te kako naporne. Bićete veoma emotivni, ali ovaj period nije baš najbolji za zaljubljivanje, pa se pazite novih susreta.

skorpija1 Horoskop 19. oktobar  26. oktobar

Društveni život vam cveta, možda ćete steći nove prijatelje ili ćete se pridružiti nekom klubu. Ova faza će trajati nekoliko nedelja, pa ćete imati bogat socijalni život. Veoma je važno da vodite računa o zdravlju, jer ste sada veoma osetljivi. Moglo bi doći do nekih neočekivanih promena na poslu.

strelac1 Horoskop 19. oktobar  26. oktobar

Moguće je da ćete u ovom periodu promeniti posao ili ćete se povezati sa nekim novim važnim ljudima koji će vam biti od velike pomoći. Budite provokativni i uspeh je zagarantovan.

jarac1 Horoskop 19. oktobar  26. oktobar

Budite spremni na avanture, bilo da planirate putovanje ili samo istraživanje okoline u kojoj se nalazite ili krećete u nešto novo. Moguće da ćete ići na putovanje na kom ćete učiti nešto i tako spojiti lepo i korisno. Pazite kako se ophodite prema članovima porodice, mogući su sukobi.

vodolija1 Horoskop 19. oktobar  26. oktobar

U ovom periodu bavićete se finansijama, sortiranjem dugova ili nekim drugim novčanim pitanjima. Ukoliko vam je potrebna pomoć ovo je idealan period za razgovor sa nekim ili traženje drugih opcija. Pazite šta pričate, jer nikad ne znate kako će to neko drugi protumačiti.

ribe1 Horoskop 19. oktobar  26. oktobar

Najvažnije u ovom periodu za vas su ljubavni i društveni odnosi. Nemojte slati nejasne signale drugima, budite direktni. Mogući su problemi finansijske prirode, pa vas savetujemo da je bolje da sredite probleme pre nego što postanu još veći.


Jelena Grujin – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice