Nedeljni horoskop: 10. mart- 16. mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Horoskop 2. novembar – 9. novembar

Horoskop 2. novembar – 9. novembar

ovan2 Horoskop 2. novembar  9. novembar

Ova nedelja proteći će vam u stalnoj žurbi. Verovatno ćete biti u situaciji da donosite neke odluke, ali ne dozvolite da vas to frustrira. Želećete da konačno nastupi miran period bez problema i pitanja kojima ste bili zaokupljeni u poslednje vreme. Moguće da ćete otkriti još jedan način za rešavanje postojećih problema.

bik2 Horoskop 2. novembar  9. novembar

Komunikacija sa drugima ove nedelje neće biti zadovoljavajuća, ali to može da podigne vaš odnos sa drugima na neki viši nivo. Nakon ove nedelje primetićete da su stvari krenule na bolje u odnosima sa drugim ljudima. Takođe, shvatićete da bez obzira na to šta odlučite, upravo je to ono što je ispravno i što treba da se dogodi, bez obzira na sve okolnosti.

blizanci2 Horoskop 2. novembar  9. novembar

Oslanjaćete se na svoj šarm i humor početkom nedelje kako biste što bezbolnije prošli kroz jedan nezgodan susret, ali nemojte se iznenaditi ukoliko drugoj osobi ne budete bili zanimljivi. Ponekad imate toliko samopouzdanja, da mislite kako ste mnogo šarmantniji nego što zaista jeste. Krajem nedelje moguće da ćete dobiti loš savet u vezi sa ljubavi. Ali ukoliko imate problema, verovatno ćete želeti da ih rešite sami.

rak2 Horoskop 2. novembar  9. novembar

Može vam se desiti da početkom nedelje zapazite nekoga i date sve od sebe kako biste ga impresionirali, što je sasvim u redu, ali povedite računa kada je reč o novcu. Budite svesni svog budžeta i pokušajte da ne trošite preko svojih mogućnosti samo da biste privukli nečiju pažnju. Tokom vikenda, možete pasti u iskušenje da obnovite vezu sa bivšim partnerom, ali veoma brzo ćete se osvestiti i setiti se zašto ste raskinuli prošli put.

lav2 Horoskop 2. novembar  9. novembar

Imaćete mnogo volje i energije početkom ove nedelje, a to će vam i te kako koristiti ukoliko budete želeli da se približite nekome. Postoji mogućnost da ćete ući u vezu koja ima lepu budućnost, ali samo ako budete u stanju da zadržite svoje emocije. Malo se osamite tokom vikenda i preispitajte svoje postupke, kako vam se neke stvari ne bi obile o glavu.

devica3 Horoskop 2. novembar  9. novembar

Početkom nedelje imaćete problema sa jednom osobom, pokušavaćete na sve načine da privučete njegovu pažnju, a to će vas samo osnažiti i podići vaš nivo tolerancije. Komunikacija će vam ove nedelje biti i te kako otežana, što vas može dovesti u stanje obeshrabrenosti. Verovatno ćete u nekom smislu želeti novi početak.

vaga2 Horoskop 2. novembar  9. novembar

Finansije će vam biti u centru pažnje ove nedelje, ali nemojte da se frustrirate previše, jer troškovi mogu biti povezani sa nekim napretkom u budućnosti. Radite na popravljanju nekih stvari i možete biti iznenađeni šta sve možete postići. Uputstva koja ćete dobiti od partnera ili nekog bliskog kolege mogu vam biti podsticaj da krenete u napad.

skorpija2 Horoskop 2. novembar  9. novembar

Ova sedmica će biti nezaboravna, doći će do mnogih pozitivnih promena i vi ćete biti i više nego zadovoljni. Moguće da ćete napraviti korak koji ste dugo odlagali, ali jednostavno do sada nije bilo pravo vreme, kakvo je sada. Bez obzira na to za šta ste se čvrsto držali, ostavljanje nikada nije lako, ali ovoga puta moglo bi da bude veoma oslobađajuće.

strelac2 Horoskop 2. novembar  9. novembar

Možda ćete biti osetljiviji ove nedelje, pa vam savetujemo da se na vreme pripremite i obuzdate svoja osećanja. Neka neočekivana situacija može srušiti nešto što ste veoma dugo gradili i postaviti pred vas neke nove zahteve. Pomoći će vam ukoliko zastanete i odvojite vreme za razmišljanje pre nego što krenete u akciju. Samo ako dobro sagledate situaciju, bićete iznad nje i na kraju ćete izaći kao pobednik.

jarac2 Horoskop 2. novembar  9. novembar

Društveni život ove nedelje može zapasti u krizu, imaćete probleme sa prijateljima i to će ići dotle da ćete biti u situaciji da preispitujete odanost svojih najbližih. Ni situacija sa porodicom nije ništa bolja. Samo razgovorom možete rešiti neke stvari, iako ćete definitivno biti uznemireni. Donećete nekoliko važnih odluka i konačno krenuti napred.

vodolija2 Horoskop 2. novembar  9. novembar

Karijera vam je u centru zbivanja ove nedelje i nesumnjivo je da će proći kroz neke transformacije. Iritiraće vas neke okolnosti i definitivno navesti da ne sedite skrštenih ruku, već da preuzmete inicijativu i pređete na viši nivo. I vašim problemima biće kraj.

ribe2 Horoskop 2. novembar  9. novembar

Postoji mogućnost da otputujete negde ove nedelje i prepustite se avanturi, ali vodite računa jer u ovom periodu putovanja mogu da vam pruže mnogo manje od onoga što vi očekujete. Pokušajte da izbegnete moguće probleme. I klonite se opasnih mesta i situacija.


Jelena Grujin – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice