5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Horoskop 27. jul – 3. avgust

Horoskop 27. jul – 3. avgust

ovan2 Horoskop 27. jul  3. avgust

Porodica i sve što okružuje dom se kotiraju kao bitna stavka. Iskoristite sav potencijal i prilike koje vam se mogu ukazati. Bićete željni života, izlazaka i uživanja. Pun Mesec u vašoj zoni u ponedeljak donosi dobru amosferu za okupljanja i izlaske. Sa pipavim stvarima se nosite sa velikom posvećenošću. Tendencija da dominirate bi mogla da dovede do svađa ili raskida. Međutim, nedelja bi trebalo da bude opuštenija i laganija.

bik2 Horoskop 27. jul  3. avgust

Izgleda da vam društveni život ulazi u mirnu zonu ove nedelje. Možda ćete biti zadovoljni otkrićem lepote koju donosi mir, međutim, ljudi oko vas bi vam mogli doneti malo neželjenog uzbuđenja. Ispratite ritam svog dešavanja, s obzirom da vas očekuje prilika da se povežete sa nekim koga ne bi trebalo da propustie. Pun Mesec naglašava dominaciju pitanja karijere. Nemojte burno reagovati na probleme koji mogu i sami od sebe da se reše ako ih pustite. Lagano preko vikenda. Postoji mogućnost svađa koje bi mogle da se rasplamsaju.

blizanci2 Horoskop 27. jul  3. avgust

Finansijska pitanja nastavljaju da se poboljšavaju. Međutim, jako moćan ovonedeljni aspekt bi mogao da unese tenziju koja se tiče izvora, pozajmica ili kredita. Ako imate neki dug, nemojte čekati do poslednjeg trenutka da rešite problem. Ako sredite stvari ranije, mogao bi da se dogodi neki srećni obrt koji će vam spasiti dan. Ponedeljkov pun Mesec u Vodoliji bi mogao da ide uz nemir koji osećate. Možda je vreme da razmislite o nekim novim opcijama, putovanju ili učenju.

rak2 Horoskop 27. jul  3. avgust

Srećan ovonedeljni početak bi vam mogao doneti dobre stvari, koje će vas staviti u sjajno raspoloženje kojim ćete rešiti neke emotivne probleme i sprečiti ih da eskaliraju kasnije. Sigurno nećete biti zadovoljni nečijim pokušajem da dominira i njegovom željom da postupate na jedan način kada biste najradije radili drugačije. Diplomatija bi vam mogla pomoći da izbegnete raspravu. Pitanja novca bi vas mogla brinuti, ali nemojte donositi odluke koje ste utemeljili na strahu. Sačekajte dok ne počnete da se osećate dobro i smireno, pa onda sabrani odlučite šta i kako dalje.

lav2 Horoskop 27. jul  3. avgust

Možda ćete se osećati rastrzano na sto strana kada shvatite šta sve imate da uradite. Međutim, bićete otvoreni i puni inspiracije, pa ćete pronaći način i osnovu da iskanališete energiju koja pojačava šanse za uspeh. Pun Mesec u vašoj zoni veza mogao bi da donese sećanja na neka stara osećanja. Sjajno je delite, ili nemojte govoriti stvari zbog kojih ćete kasnije zažaliti. Takođe ćete želeti da potrošite malo para na po koji luksuz.

devica2 Horoskop 27. jul  3. avgust

Prezauzeta nedelja će vas odvesti u mnogo pravaca. Moraćete da pronađete fokus što pre, naročito po pitanju društvenog života. Podelite sa kolegama novu ideju u ponedeljak. Neko će možda pomisliti da je sjajna i predložiće da se sprovede u delo. Šanse počinju da se dobijaju kada se povežete sa drugima i sarađujete sa projektima. Budite oprezni krajem nedelje. Ljubomora povodom nekog ljubavnog interesa ili kreativnog projekta bi mogla da ispliva na površinu. Pokušajte da umirite strasti uz diplomatiju i takt. Ovo je sjajna nedelja za izlaske, ali nemojte preterivati!

vaga2 Horoskop 27. jul  3. avgust

Kockajte se nekom idejom povodom karijere u ponedeljak i možda se spektakularno isplati. Međutim, jake i opsesivne ideje bi mogle da vas odvuku u drugom smeru. Pokušajte da vidite situaciju onakvom kakva jeste, pre nego što krenete dalje. Početkom nedelje biste se mogli osećati mnogo bolje i vedrije nego tokom vikenda. Pun Mesec bi mogao da podstakne voljenu osobu da sa vama podeli emocije, ili obrnuto. Sunce stavlja vaš društveni život u centar. Vreme je da se povežete sa ljudima i budete proaktivni po pitanju uživanja.

skorpija2 Horoskop 27. jul  3. avgust

Mogla bi da se desi nova ljubav ili ćete uneti lepe, nove promene u već postojeću vezu. Promena okruženja i želja da izađete iz svoje sigurnosne zone i uradite nešto drugačije mogla bi da bude zabavna i da ima notu uživanja i zabavljanja. Možda bude koštala, pa ćete morati da budete darežljivi. Pun Mesec u vašoj zoni kuće čini da rani deo nedelje bude sjajan za okupljanja kod vas u kući. U međuvremenu, vaš društveni život dobija injekciju adrenalina – konačno!

strelac2 Horoskop 27. jul  3. avgust

Rizikujte po pitanju nekog poslovnog dogovora, jer može jako da vam se posreći. Međutim, gledajte da budete što oprezniji u kontaktu s ljudima, jer su svi osetljivi na svoj način. Neka nesmotrena izjava bi mogla da probudi duboka osećanja ili izazove prilično burnu reakciju punu prekora. Razvoj karijere možete pospešiti šarmom i harizmom. Nemojte gubiti iz vida krajnji cilj u poslovnim dogovorima. Ostanite fokusirani i praktični.

jarac2 Horoskop 27. jul  3. avgust

Ako radite kao deo tima ili sarađujete sa nekim, možete doneti sebi mnogo lepih prilika. Prilika rano u toku nedelje bi vas mogla odvesti nečemu jako dobrom. Međutim, čuvajte se tenzije tokom vikenda, naročito u vezi, jer je moguće da će doći do sukoba različitih temperamenata. Dobro prijateljstvo bi moglo da pati pod različitim uticajima. Novi Mesec u Vodoliji bi mogao da podstakne želju za kupovinom koja vam, generalno, nije naročito svojstvena. Pazite se izmešanih signala kada su ljubavne veze u pitanju.

vodolija2 Horoskop 27. jul  3. avgust

Pozitivan uticaj bi mogao da vam pomogne u obezbeđivanju boljeg posla, novog kontakta ili unapređenja. Ako reagujete onako kako se osećate, ili ako preduzmete rizik, mogli biste da završite u mnogo boljoj poziciji. Sunce osvetljava veze i unosi svoje zlatne zrake u vaš ljubavni život. Vidite stvari kroz nove naočare, i to vam pomaže da izvajate budućnost sa svojim partnerom ili ljubavnikom. Pazite na zdravlje, jer je moguće da će eskalirati problem. Raščistite raspored i dajte sebi malo oduška. I vama je potreban odmor!

ribe2 Horoskop 27. jul  3. avgust

Romantične veze i kreativnost su sada u jako pozitivnom svetlu. Sočni uticaji bi mogli da vas podstaknu na neki smeo potez koji bi mogao da vam donese lepu, romantičnu nagradu. Možda je baš ta ona koju ste čekali! Ljubav je u vazduhu ove nedelje. Međutim, možda niste uzeli u obzir sva mračna osećanja koja vam stižu od nekog ljubomornog prijatelja. Ne dopustite da na vas utiče neko sa takvom energijom. Novi Mesec će u ponedeljak pojačati vaše snove. Zapišite sve one dobre.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice