5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Horoskop 4. maj – 11. maj

Horoskop 4. maj – 11. maj

ovan2111111 Horoskop 4. maj  11. maj

Ove nedelje, bićete blagosloveni po pitanju vašeg finansijskog stanja. Nakon uspona i padova, konačno ćete dobiti značajan priliv novca. Venera je dominantna kad je o ovom znaku reč, što znači da će vaša romansa doživeti vatrene, strastvene trenutke. Pred vama su velika iskušenje ove nedelje. Zato, oprezno!

bik2111111 Horoskop 4. maj  11. maj

Velika vest koju ćete čuti podstaći će vas da donesete važnu odluku. Suočićete se sa ozbiljnim situacijama i pokazati sebi i drugima koliko ste samozadovoljni. Otvara se prostor za nove stvari i uzbudljive trenutke. Sa druge strane, vaša romansa dobija na kvalitetu i zrelosti.

blizanci2111211 Horoskop 4. maj  11. maj

Snovi su baš izraženi i biće vaši pokretači, a psihološka snaga biće na vrhuncu ove nedelje. Pred vama je nedelja dobra za meditaciju i razne duhovne igre poput joge i sličnih disciplina koje omogućavaju koncentrisanost i mentalne aktivnosti. Što se ljubavi tiče, vreme je za jednu uzbudljivu avanturu.

rak2111111 Horoskop 4. maj  11. maj

Novi prijatelj može pozitivno uticati na vas. Što se društvenog sektora tiče, može se stvoriti veza koja ima veliki potencijal za oboje. Moguće je da ćete povući konačan potez za ostvarivanje partnerstva. Akcenat je stavljen na profesionalne odnose.

lav2111111 Horoskop 4. maj  11. maj

Čeka vas uspešna i prosperitetna nedelja. Želja da se istraže nove opcije je velika. Bićete dinamični i uspešni u onome što radite.

devica3111111 Horoskop 4. maj  11. maj

Pažljivo ćete rukovati novcem i uspostavićete ravnotežu između želja i mogućnosti. Počećete sa pronalaženjem načina za postizanje finansijske stabilnosti. Posebno ste inspirativni po pitanju novca. Razmišljate o putovanju, a put može biti vezan i za studije.

vaga2111111 Horoskop 4. maj  11. maj
Postoji velika napetost u ključnim oblastima vašeg života. Svesni ste da morate da napravite radikalne promene. Ovo je nedelja za stabilizovanje i planiranje. Moguć je početak poslovnog partnerstva. Vreme je da konačno istražite raspoložive opcije!

skorpija2111111 Horoskop 4. maj  11. maj

Stiže dobra vest u vezi sa ljubavi ili neki poslovni poduhvat. Moguć je pozamašan finansijski dobitak ili stabilnost u nekoj sferi života. Preplaviće vas osećanje sigurnosti i bićete pozitivni. Ipak, i dalje ste svesni problema koje imate!

strelac2111111 Horoskop 4. maj  11. maj
Ove nedelje možda krenete sa dijetom ili vežbanjem. To vam je u mislima već dugo i ovo je pravo vreme da to realizujete. Ukoliko ste se javili na neki konkurs za posao, možda ćete dobiti dobre vesti. Očekuju vas odlični izlasci sa društvom i to vam može skloniti pogled sa važnih stvari.
jarac2111111 Horoskop 4. maj  11. maj

Da li je ljubav u vazduhu? Kad je ovaj znak u pitanju, svakako jeste! Strast je uzavrela, a vas pored ljubavi očekuje i poboljšanje u vezi sa poslom. Mnoge kreativne stvari padaju vam na pamet. Realizujte ih.

vodolija2111111 Horoskop 4. maj  11. maj

Posle naporne nedelje koja je iza vas čeka vas period relaksacije i odmora. Više vremena posvetićete sebi i ličnoj nezi, kao i “slušanju svoje duše”. Iako ste i dalje zauzeti i pred vama su važne odluke, mudro ćete razmisliti o svemu. Vreme je da napunite baterije i pametno iskoristite vreme koje imate.

ribe2111111 Horoskop 4. maj  11. maj

Odredićete prioritete i pride ćete čuti vesti koje će vas obradovati. Dobićete ponudu koju ćete odbiti, a sledi period interakcije sa ljudima i velikog broja obaveza. Vreme je da porazgovarate sa finansijskim savetnikom.

Izvor fotografija: altertv.org

Violeta Stojanović

Editors choice