Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Horoskop 7. jun – 14. jun

Horoskop 7. jun – 14. jun

ovan2111111 Horoskop 7. jun – 14. jun

Kada je reč o novcu i karijeri, sve vam ide od ruke. Ipak, pomaže vam da istražite svoje opcije, posebno u sredu, jer ukoliko ne budete pažljivi, postoji mogućnost da ćete propustiti neku dobru ponudu ili pogrešno protumačiti nečije signale. U subotu je moguće da ćete imati nepredviđene troškove, jer će vam se neki električni uređaji pokvariti. Rešićete neke probleme koji vas muče već duže vreme.

bik2111111 Horoskop 7. jun – 14. jun

Iako je vrlo verovatno da će vaša energija biti čas u usponu, čas u padu ove nedelje, nekako ćete uspevati da postignete sve što ste isplanirali. Čućete i neke pozitivne vesti koje će vam vratiti pozitivnu energiju. Bićete veoma uspešni i to ćete sav uspeh postići u svom kraju, uopšte nećete morati da idete daleko i dugo tragate za svojom srećom. Nedelja će biti veoma strastven dan, a tada ćete i dobiti želju za intenziviranjem osećanja i zbližavanjem sa osobom sa kojom ste u vezi.

blizanci2111211 Horoskop 7. jun – 14. jun

Osećate se senzualno i žudite za tim da udovoljite drugima. Posebno će vam biti potrebna podrška partnera ove nedelje. U međuvremenu imaćete problema sa finansijama i to ćete shvatiti kao znak da vam je potrebna promena na tom polju i neki dodatni izvor prihoda. Kasnije u toku nedelje shvatićete da vam neka prijateljstva oduzimaju mnogo energije. Osećate se darežljivo, pa je odlično vreme da nekoga posebnog častite večerom.

rak2111111 Horoskop 7. jun – 14. jun

Novi projekat obećava veliki uspeh. Imate brojne ideje koje stvarno možete lepo da unovčite samo ukoliko budete malo pametniji i pravim ljudima predstavite ono o čemu razmišljate. Kada je reč o porodici, krijete neka osećanja od ukućana, a to vas sputava. Nemojte stvarati negativnu energiju, već razgovarajte otvorenog srca i uma i nađite kompromis.

lav2111111 Horoskop 7. jun – 14. jun

Intuicija će vam nametnuti ideju o odličnom biznis projektu, ali nemojte žuriti da se upustite u sve to bez provere svih detalja i to više puta. Budite spremni za odlaganja, konfuziju i promene. Na kraju, sve će se završiti u vašu korist, samo ako budete strpljivi. Moguća ljubavna afera na poslu, ali vodite računa o tome da o svemu dobro razmislite pre nego što načinite prvi korak.

devica3111111 Horoskop 7. jun – 14. jun

Ovo je nedelja u kojoj ćete se družiti, a pored novih prijatelja, uživaćete i u društvu nekih ljudi sa kojima ste se družili ranije. Bićete u iskušenju da organizujete ponovno okupljanje sa drugovima iz škole, a verovatno ćete u nekom trenutku stupiti i u kontakt sa bivšom ljubavi. Očekuje vas i veliki uspeh u karijeri, ali samo ukoliko postavite jasne ciljeve. Za vikend ćete uživati u ljubavi i strasti.

vaga2111111 Horoskop 7. jun – 14. jun

Moguće je da ćete se previše unositi u neke stvari ove nedelje, naročito ukoliko deluju mnogo više obećavajuće, nego što je to zapravo slučaj. Pre nego što donesete odluku, dobro razmislite, naročito ukoliko je ta odluka vezana za trošenje neke poveće svote novca. U petak postoji mogućnost za neki zanimljiv susret. Moguće je da će vas neko posebno zainteresovati, tako da ćete želeti da saznate mnogo više o njemu. Karijera je u stagnaciji.

skorpija2111111 Horoskop 7. jun – 14. jun

Moguće je da će neka tajna biti otkrivena ove nedelje, ali samo ukoliko vi to poželite. Osećaćete potrebu da kažete ono što vam je na duši i očajnički ćete tražiti pomoć i podršku. Najbolje bi bilo da se obratite prijatelju u koga imate poverenja. Duboka osećanja prisutna su u domenu ljubavne veze, kao nadogradnja strasti i posvećenosti u vezi. Komunikacija je najvažnija u partnerskom odnosu bilo da je reč o poslovnom ili ljubavnom odnosu.

strelac2111111 Horoskop 7. jun – 14. jun

U ljubavi imate potencijala za uzbudljivu avanturu. Do sada ste bili u nekom dosadnom razdoblju, kada vam se ništa skoro i nije dešavalo, ali konačno će malo pozitivnih vibracija ući u vaš život. Imate manju finansijsku krizu i od subote ćete početi da razmišljate o pozajmici ili kreditu. Sačekajte malo sa tim, jer ovo nije povoljan period za bilo kakvo zaduživanje.

jarac2111111 Horoskop 7. jun – 14. jun

Budite oprezni sa pomešanim signalima, počevši od srede do subote, jer će ovaj period biti posebno nepogodan i kada je posao i kada je ljubav u pitanju. Ovaj period biće obeležen konfuzijom i misterijom i vi ćete morati da se dobro upoznate sa svim činjenicama pre nego što se posvetite nečemu u potpunosti. Rešavajte sve probleme korak po korak i fokusirajte se na one stvari koje vas relaksiraju i donose mir i pozitivnu energiju u vaš život.

vodolija2111111 Horoskop 7. jun – 14. jun

Mars se trenutno nalazi u vašoj kući putovanja i avanture, pa bi dobro bilo da sebi priuštite odlazak na neko egzotično putovanje u mesto sa blagom klimom, gde ćete uživati sa osobama koje vam znače, istražujući nove kulture i stičući nova iskustva. Sve što će vam proširiti horizonte iskoristite u ovom periodu. Jedino o čemu bi trebalo da vodite računa jesu poverljivi fajlovi u vašem računaru.

ribe2111111 Horoskop 7. jun – 14. jun

Postoji izreka da prava ljubav nikako ne dolazi lako. Ova izreka posebno može sada da se primeni na vaš znak. Iskoristite ovaj period da malo pauzirate i razmislite u svemu. Lako može doći do svađe i teške reči mogu biti izrečene, a kada se pokajete, već će biti kasno. Dobro bi bilo da iskoristite svoju strast i kroz erotiku prevaziđete nervozu i sve nesuglasice. Ova nedelja doneće ipak i mnogo zabave uprkos svim neočekivanim događajima.

Lenka Gatić

Editors choice