Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Horoskop 8. mart – 15. mart

Horoskop 8. mart – 15. mart

ovan211121 Horoskop 8. mart  15. mart

Vreme je da poslušate intuiciju i pozabavite se svojim ambicijama i projektima. Sagledati ciljeve iz druge perspektive ohrabriće vas da preduzmete nove korake. Ovo je vreme da uživate sa svojim prijateljima i da priredite zabavu. Ljubavni život je za sada na čekanju, ali bolje je tako nego da započinjete razgovore zbog kojih ćete se sutra kajati.

bik211121 Horoskop 8. mart  15. mart

Sastanak koji bi mogao da preraste u ljubavni sastanak je nešto o čemu mislite svaki dan. Međutim, savet je da usporite malo, jer je vrlo moguće da ste umislili da tu ima nečega čega zapravo nema. Ovo je važna nedelja za uspeh na poslovnom planu.

blizanci211111 Horoskop 8. mart  15. mart

Dobićete želju za kupovinom nekakvog poklona voljenoj osobi. To će se svakako pozitivno odraziti na vašu vezu, ali takođe i neće mnogo uticati na vaše finansije, pošto vam se ove nedelje smeši dodatni priliv novca. Dobićete želju da planirate neko putovanje ili romantičan vikend.

rak211121 Horoskop 8. mart  15. mart

Čini se da sve ide naopako u vašem životu već duže vreme. Tome će doći kraj! Gledajte na ovo nazadovanje kao na povlačenje strele unazad, pre nego što je lansirate velikom brzinom. Sada je konačno vreme za lansiranje! Šta god da vam je trenutni fokus, trebalo bi da budete impresivni.

lav211121 Horoskop 8. mart  15. mart

Pobrinite se za svoju vezu i ljubavni život. Strastveni ste i harizmatični što primećuju svi oko vas, a i dobro će se odraziti na ljubavni život. Čak možete početi da izlazite sa nekom osobom samo jer njena pojava ne odgovara nečemu što je inače bio vaš izbor. To bi moglo biti zanimljivo i osvežavajuće, ali ipak pokušajte da izbegnete pomešane signale.

devica311121 Horoskop 8. mart  15. mart

Kada su finansije u pitanju, dva puta razmislite pre nego što počnete da trošite. Skloni ste nerazmišljanju o novcu i prekoračenju limita. Vreme je da se organizujete, platite račune i počnete da otplaćujete dugove. U ljubavi ćete morati da se žrtvujete kako bi sve bilo u redu.

vaga211121 Horoskop 8. mart  15. mart

Karijera ove nedelje ne deluje obećavajuće. Ako ste skoro bili isfrustrirani, vreme je da se na to stavi tačka! Vaši raniji napori bi sada mogli da pokazuju rezultate. Zajedno sa ovim, poboljšava se i ljubavna situacija. Iznenadiće vas činjenica da možete upoznati i nekog boljeg. Napori koje ste uložili da gledate život s pozitivnije strane, isplatiće se.

skorpija211121 Horoskop 8. mart  15. mart

Razmišljanja o upuštanju u neku vezu povezani su sa željom da proširite svoje opcije. Zabavna i razigrana strana veze mogla bi da pozitivno utiče na vas ove nedelje. I ako ste u svežoj vezi i ako ste u dugogodišnjoj, nađite način da uživate u životu. Ovo je period kada ćete razmišljati i o preuređenju kuće. Razmislite o zabavi i upoznavanju novih prijatelja.

strelac211121 Horoskop 8. mart  15. mart

Iako ste preokupirani novom ljubavi u koju ste se upustili, veoma ste osećajni i kada su tuđa osećanja u pitanju. Imate potrebu da gradite ozbiljnu vezu, ali polako, idite korak po korak. Imate tu osobinu da stalno jurite i žurite, a to nije rešenje. Imajte vere da će sve na kraju ispasti dobro.

jarac211121 Horoskop 8. mart  15. mart

U kući vam je napeta situacija, što se odnosi i na sve ostalo u vašem životu. Uprkos ovome otvoriće vam se mnoge nove prilike i sve što treba je da izađete iz svoje zone u kojoj se osećate prijatno, rizikujete i uspećete. Ako ste uporni, na kraju ćete ostvariti sve što ste zamislili. Razmislite o tome da častite sebe nečim što ste dugo priželjkivali.

vodolija211121 Horoskop 8. mart  15. mart

Željni ste neobičnih iskustava. Tražite nešto malo drugačije od onoga na šta ste navikli. Pravite planove za neka druženja, koja podrazumevaju mnogo prijatelja i dobru zabavu. Ako razmišljate o nekom kreditu ili pozajmici, dobićete pomoć tamo gde ste je najmanje očekivali.

ribe211121 Horoskop 8. mart  15. mart

Veoma ste originalni i harizmatični ove nedelje što će se odraziti na vaš ljubavni život, ali i mnoge druge kreativne projekte. Grupne aktivnosti mogu iznedriti mnoge prilike kao i finansijsku dobit. U ovom periodu pomoć prijatelja vam je neophodna.


Lenka Gatić

Editors choice