1/6

Svaki muškarac ima ideal devojke koja ga privlači i koja će mu uvek privući pažnju u masi drugih devojaka. Horoskop kaže da će Bik voleti devojke sa oblinama, dugom i talasastaom kosom i nežnog senzibiliteta, Ovna će priući devojka sportske građe, vitkih nogu i kratke kose.

Pročitajte u nastavku ostatak tumačenje po Zodijaku, prepoznajte sebe u nekom opisu i možda konačno saznate zašto vas ceo život jure Lavovi?

Ovan

Ovan voli visoke devojke. Pre će ga privući crvenokosa i devojka tamne kose, nego neka nasmejana plavušica. Ovaj muškarac najčešće devojke upoznaje preko prijatelja ili na sportskim manifestacijama. Ovaj muškarac voli domanantne žene i one koje imaju svoj stav o svemu, ali kako i on voli da dominira situacijom baš iz tog razloga će često upadati u konfliktne situacije i svađe sa devojkom. Ukoliko želite da ga osvojite stavite jaku šminku na lice- naglasite oči i usne, obucite se izazovno i pravac u neku “spiku” sa Ovnom o recimo nekoj utakmici ili žurci koja je trajala do jutra. Nemojte biti stidljivi, šta više odgovorite mu na svaku provokaciju, smejte se samopouzdano i “bezobrazno” i ovaj muškarac će vam jesti iz ruke.

Bik

Bik iznad svega voli devojke koje su dame. On je muškarac, a ona je tu da mu se divi, da ga prati, podržava. Ovaj muškarac će vam stalno govoriti kako imate divnu kosu i kosa je jedan od detalja koji prvo primeti kod žene. Ustvari pre kose obrati pažnju na grudi. Ovaj muškarac voli obline. Ako ne znate kako da osvojite Bika samo se smejite, onako nevino i ženstveno, nemojte biti glasne i bučne i imaćete ga za sebe ceo život. Ukoliko planirate osvajanje u pohode obucite neku crvenu haljinu do kolena sa dekolteom; stavite neki nežan parfem (o da Bikovi obožavaju devojke koje lepo mirišu), uvijte kosu i biće vaš.

poljupci astrologija privlačnost Horoskop: Kakve devojke privlače muškarce različitog horoskopskog znaka?

Editors choice