5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Horoskop otkriva: Kako flertuješ?

Horoskop otkriva: Kako flertuješ?

1/3

Iskreno sve žene vole da su u centru pažnje, da ih frajeri obasipaju komplimentima i naravno da flertuju. Flert je igra zavođena i prava umetnost. Nije vulgaran, napadan, već je neka vrsta zavođenja i uživanja. Horoskop kaže da svaki znak ima svoj način kako da privuče suprotan pol baš zahvaljujući flertovanju. Pa evo kako ti to radiš sudeći prema znaku u kom si rođena.

Ovan

Žena Ovan zna šta hoće i što hoće to i dobije. Ona neće pasti na slatkorečivost i nesigurnost, nju privlače odvažni i jaki muškarci. Ona kada flertuje to je direktno i odmah će ti dati do znanja da li imaš šanse ili ne. Ti kad flertuješ to traje kratko i u svega par rečenica pokazuješ nekome da li ima prolaz od tebe ili ne!

Bik

Ti si baš romantična duša. Zavodiš rečima. Kada flertuješ sa muškarcem ti “maziš” rečima, glas ti je mio i nežan. Prilično si smirena, ali ti fali odvažnost. Nikada nećeš izgovoriti direktno “sviđaš mi se” već ćeš to uviti na hiljadu i jedan način.

horoskop Horoskop otkriva: Kako flertuješ?

Blizanci

Iako kažu da su Blizanci osobe sa dva lica, kada su zavođenje i flert u pitanju oni su veoma strktni i jednostavni. Vole osobe sigurne u sebe i neće ni započeti flert ako im se učini da preko puta njih stoji neko dosadan i nemaštovit. Tvoj flert zvuči više kao direktno pitanje hoćemo li pokušati nešto ozbiljno ili da ne gubim vreme.

Rak

Rak flertuje osmehom. Ti ćeš se potencijalnom partneru smeškati do besvesti, pa ako padne na tvoj lep osmeh i umio pogled – to je to!

Editors choice