Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Horoskop otkriva: Zašto biraš pogrešne tipove?

Horoskop otkriva: Zašto biraš pogrešne tipove?

1/3

Imaš čudnu sklonost da odabereš baš onog koji je pogrešan za tebe? Pa, svaka devojka ima tu sklonost i misli da se samo njoj to dešava. Horoskop kaže da svaki znak u horoskopu ima svoju specifičnu sklonost ka pogrešnom izboru partnera.

Ovan

Ti si impulsivna, prepuštaš se zanosu sadašnjeg trenutka i ne razmišljaš o budućnosti. Zato će ti se često desiti da pronađeš tipa sa kojim ćeš provesti fantastičnu subotnju noć, ali će u nedelju nestati i više ga nećeš videti. Ti privlačiš muškarce koji vole žene i vole avanture i u tebi vide osobu koja takođe uživa na ovom nivou.

Bik

Ti nisi neko ko će razviti površne emocije, ko će se zaljubljivati i odljubljivati – tvoja osećanja su duboka i trajna i jednom kad nekog zavoliš, tvoja privrženost će trajati godinama. Bez obzira kako te tretira i kako se loše prema tebi ponaša, teže će ti biti da ga ostaviš, nego da ga trpiš. Ti si ozbiljna osoba i treba da pronađeš nekog ko je isto tako ozbiljan, jer od nezrelih tipova koje privlači tvoja stabilnost, nećeš napraviti ljude, koliko god se trudila.

horoskop1 Horoskop otkriva: Zašto biraš pogrešne tipove?

Blizanci

U opasnosti si da u gotovo svakome ko ti se imalo sviđa prepoznaš srodnu dušu, kompatibilnog partnera, ljubav svog života – tvoja kompleksna i dvostruka priroda komunicira sa različitim tipovima i navodi te da sa svakim pronađeš ono što vas povezuje – ali te veze nisu ni duboke, ni trajne, iako umeju da budu strasne i dramatične. Ako hoćeš nešto stvarno, traži onog sa kim si povezana na barem pet nivoa – hemijskom, emotivnom, kulturnom, intelektualnom i na nivou životnih ciljeva.

Rak

Ti si ljubitelj ljubavi na prvi pogled, dramatičnih ljubavi, sudbinskih ljubavi. Tebi mora da se dešava nešto bajkovito i toliko si uporna u tome, da ti se dešava da završiš sa bilo kim ko je dovoljno interesantan da bi ti oko njega mogla da pleteš svoje ljubavne priče. Ideju ljubavi i zajedništva voliš više od nekog posebnog čoveka i nestrpljiva si da ostvariš svoje snove. Ako želiš nešto stvarno, moraćeš da odbaciš svoj idealizam i da potražiš muškarca u kome vidiš osobu na koju možeš da se osloniš, a ne zgodan materijal za projekciju tvojih snoviđenja.

Editors choice