Strelac

Stroga si prema sebi verovatno zato što te brine da treba da se obavežeš i smiriš na jednom mestu, uz jednu osobu, u istom krugu prijatelja. Ovo ti pada užasno teško, jer vatreno čuvaš svoju nezavisnost i slobodu, svesna da je teško biti posvećena osoba i istovremeno ne vezati se previše za ljude i mesta, jer sutra možeš da se okreneš i odeš i da sve izdaš. Ali ti nisi izdajica i potrebno ti je da drugi shvate tvoju prirodu.

Jarac

Kinjiš sebe strahom od neuspeha. Za šta realno nemaš nikakav razlog, jer si pametna, ambiciozna, organizovana, vredna i sigurnim korakom ideš zacrtanim putem ka postavljenim ciljevima. Ali, Jarčevi imaju nebeske ciljeve i njihov doživljaj i definicija neuspeha se razlikuju od svih ostalih – ono što je za nekoga realno uspeh, za Jarca je pristajanje na prosek i zadovoljavanje mrvicama. Jarčevi žele sve.

horoskop 18 Horoskop otkriva: Zašto si toliko stroga prema sebi?

Vodolija

Duboki mislioci, velikog srca, izrazito empatični – Vodolije su pastiri ovog napaćenog sveta . Ali ti si stroga prema sebi jer osećaš da se nigde baš ne uklapaš sasvim i nikako da ti tvoja saosećajnost pomogne da shvatiš da su mnogi ljudi hladni i nezainteresovani, sebični i surovi. Stalno prebacuješ sebi što si toliko naivna, pa veruješ da svima treba da je stalo do opšteg dobra, kao što je tebi stalo.

Ribe

Ribe dobro uklapaju svoju nezavisnost sa onim što im svet nudi i mnogo je toga što žele da istraže i da u tome uživaju. Ali njihov put je stalno neizvestan i na njemu nemaju podršku drugih, jer sve rade i doživljavaju na svoj način. Prebacuju sebi što sebi otežavaju sve odnose – i lične i poslovne ne prihvatajući vrednosti i načine drugih ljudi. Bilo bi lepo jednom biti u miru sa sobom i siguran u svetu koji te okružuje i ne goniti sebe stalno napred, od prekretnice do prekretnice, u neizvesnost.

OVDE možete pročitati godišnji horoskop za 2017!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.fashioneditorials.com

Brankica Milošević

Editors choice