5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Horoskop: Uticaj podznaka

Horoskop: Uticaj podznaka

1/4

Koliko vam se samo puta dogodilo, dragi moji, da taman kada mislite da ste savladali osnove karakteristika svih horoskopskih znakova i da sada na “prvu” možete prepoznati Strelca ili Škorpiju, sledi iznenađenje?! Ubeđeni da se Ovnovi glasno smeju i da nikada nisu sramežljivi upoznajete jednog koji na prvu loptu deluje čak nekako stidljivo i povučeno! Ti Ovan, ma daj nema šanse?! Dižete ruke od analize i gunđate sebi u bradu da je horoskop glupost i da ste bili u zabludi što ste uopšte pomislili da to ima nekakve veze sa istinom. Ne požurujte sa zaključkom. Astrologija je dosta kompleksna nauka i pored analize samog Sunčevog znaka (vaš lični horsokopski znak) podrazumeva analizu još dosta detalja… podznak, pa položaj planeta, pa kuća u koju su planete smeštene, pa aspekti među njima i još dosta toga. Ali hajdemo za početak da krenemo sa analizom uticaja podznaka na horoskopski znak.

Podznak Ovan

Ovaj vatreni podznak će od svakog znaka, pa čak i sramežljivog Raka ili suptilne Vagice, napraviti vrlo otresitu osobu, koja se javno, glasno i jasno bori za svoje mišljenje. Može se desiti da često bude tvrdoglava/tvrdoglav u svojim htenjima i da teško priznaje kada nije u pravu, ali malo koji drugi podznak će se tako lepo i iskreno smejati kao ovaj. Podznak Ovan gotovo uvek bira partnere koji su lepi, umereni i skloni diplomatiji. Vi ste upravo takvi? Osobe sa podznakom u Ovnu vas obožavaju, budite sigurni!

ljubavni horoskop ribe Horoskop: Uticaj podznaka

Podznak Bik

Ukoliko se u momentu vašeg rođenja Bik namestio u vašu prvu kuću i tako postao vaš ascendent zasigurno ste osoba koja je od reči i poverenja. Ovo su neretko osobe srednjeg rasta, tamnije puti i ponekad kubure sa kojim kilogramom viška. Vole da jedu i uživaju u svim blagodetima lepe trpeze. Partneri koji im sleduju tokom života su tajanstvene, strastvene i povučene osobe sa karakteristikama Škorpije.

Podznak Blizanci

Ijao, kakve ste vi pričalice. Džaba vam Škorpija u znaku ili neki Jarac ukoliko se Blizanac namestio u vašu prvu kuću i na vaš ascendent. Komunikacija je vaše osnovno oružje. Volite društvo i prijatelje. Ove osobe su najčešće prirodno svetlije puti. Partneri koje upoznaju tokom života najčešće su obrazovane osobe koje ili rade u inostranstvu ili su poreklom iz drugog grada.

Editors choice