Prvi deo avgusta 2013. izgleda donosi nemir.

Moguće je da će par brinuti o nekom komplikovanijem finansijskom problemu, da će aktivnosti biti više usmerene ka poslu, kupovini, prodaji ili drugim novčanim inicijativama. Nešto vezano za materijalna pitanja, što zahteva punu pažnju para i unos dodatne energije.

Takođe, možda će biti nekih diskusija oko materijalnih pitanja. Ili će možda vaš partner pokazivati interesovanja baš za takva pitanja.

Bez obzira na razvoj situacije, ovaj period nije bogat sentimentalnim doživljajima. Možda ni vi sami nećete imati potrebu za romantikom.

Ali ne zadugo, 16. avgusta 2013. Venera, planeta ljubavi, ulazi u vašu astrološku kuću ljubavi i erotike. Senzualnost će biti naglašena, porašće potreba za nežnošću, izrodiće se želja za pustolovinama, i biće brojnije prilike koje su povoljne u romantičnom smislu.

Sada se možete zaljubiti, možete uživati u srećnim zajedničkim trenucima sa dragom osobom ili jednostavno se možete zabaviti koliko god da želite. Biće ovo vreme za zadovoljstva.

Couples Love black and white Couples hot Pictures romantic love black and white photography meetings Couple l Horoskop za avgust: Blizanci (ljubav)

Venera, planeta ljubavi, ulazi u vašu astrološku kuću ljubavi i erotike

Saznajte šta vas očekuje na polju karijere i zdravlja u avgustu!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice