Kada bismo razdvojili dugovečne ili zvanične veze od onih koje su u svojoj početnoj fazi, dakle strastvene i bez obaveza, u avgustu 2013. ovaj drugi tip ljubavnih veza je izgleda aktuelniji od onog prvog. One će vas ispuniti, otvoriće vam se mnoga vrata, krenućete novim stazama i u fizičkom i kulturnom ili duhovnom smislu.

Na svačije iznenađenje, neće u centru pažnje u takvoj vezi biti karnalna strana, nego ona sentimentalna, psihološka i emotivna.

Ako ste više za trajnu i stabilnu vezu, ovo bi takođe moglo lepo da uspe, ali mnogo više u prvom delu meseca: očekujte dosta zabave, izlazaka sa partnerom, komunikaciju, savezništvo i prijateljstvo.

U drugoj polovini avgusta 2013. isprečiće se nešto što je ostalo neispunjeno ili neizrečeno, možda će se pojaviti neka vrsta razočaranja, tuge, udaljenosti. Nećete biti u mogućnosti da samostalno upravljate situacijom; činiće se da ste ograničeni nekom vrstom nelagodnosti, nepovoljnog položaja ili zavisnosti od drugih. Ili možda će vaš partner prolaziti kroz jedan teži period, sa problemima na poslu ili čak i zdravstvenim poteškoćama.

poljubac i držanje za ruke Horoskop za avgust: Škorpija (ljubav)

Ljubav vas ispunjava

Saznajte šta vas očekuje na polju karijere i zdravlja u avgustu!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice