Već na početku moramo da naglasimo da je ulazak Jupitera u vaše polje krajem prošlog meseca nešto što će vam doneti poboljšanja na više nivoa, uključujući i onaj vezan za emotivne veze.

Povoljna trostruka kombinacija će se formirati oko Saturna, koji je lociran u vašoj astrološkoj kući parova. Takvo trojstvo će imati povoljan uticaj tokom više meseci počevši od sada: možete očekivati dobre stvari, a ako se i dese neke loše stvari – biće zanemarljive i kratkotrajne.

Tokom prve polovine jula 2013. neće biti previše romantičnih trenutaka. Interesovanja parova će se usmeravati ka finansijama, ulaganjima, primanjima ili jednostavno, bićete fokusirani na sopstvene probleme i provodićete manje vremena zajedno.

Komunikacija će biti najveća prepreka koju će Bikovi pronaći u vezama. Biće nekog nemira, stanje koje je plodno za zbunjenost i nerazumevanja, koja bi mogla da ugroze svaku vezu, pa tako i onu romantičnu. Od velike je važnosti da kažete jasno ono što mislite, ali taktično i da pažljivo saslušate drugu osobu i procenite situaciju nepristrasno.

Drugi deo jula će doneti mnogo više entuzijazma. Kombinacija koju će formirati vladalac vaše kuće parova sa Jupiterom će biti povoljna i obećava ostvarenja i srećne događaje.

tumblr ks92lbFQYl1qzilpso1 500 Horoskop za jul: Bik (ljubav)

Možete očekivati dobre stvari

Saznajte šta vas očekuje na polju karijere i zdravlja u julu!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice