Ljubav i veze

Veoma ste romantični, ali su vaše želje u suprotnosti sa realnošću. Može doći do problema i neslaganja u vezi po pitanju seksualnih odnosa. Kada pokušate da se ophodite prijateljski, promašite cilj.

Pokušajte da zadovoljite i romantične i seksualne potrebe odjednom. Zajedno sa partnerom pokušajte da rešite problem i budite tolerantni. Ne budite toliko kritični prema partneru, jer je velika razlika između idealnog i stvarnog.

ff1490969ee9006791610aabd6688aeba2a7b60d 600 Mesečni horoskop za maj 2014: Ovan

Karijera i finansije

Dolazi vreme kada ćete morati da zauzmete stav i stanete ispred svojih uverenja. Mnogo stvari imaćete na tanjiru, a većina kockica će se složiti kako biste dobili novac.

Finansijska pitanja su ovog meseca u fokusu, a poteze morate donositi promišljeno.

Pokretna i nepokretna imovina, iznajmljivanje, fondovi, investicije, čak i gotovinske transakcije biće aktivne ovog meseca.

To može da se odnosi na neku veliku dobit, pa čak i na dohodak vezan za imovinu, zemljište ili nekretninu. Ne pokušavajte da dobijete brzu zaradu, što znači da kladionica ovog meseca ne dolazi u obzir, a ni loto.

Možda ćete imati osećaj lažne sigurnosti zbog osoba koje imaju običaj da laskaju i nameću se. Zato, budite uzdržani. Instinkt će vam ovog meseca mnogo pomoći u donošenju odluka.

Telo i duh

Neki medicinski problemi mogu biti prouzrokovani stresom.

Nećete moći da obuzdate svoje porive i pokazaćete svoju pravu stranu ličnosti. Postoji jaka odlučnost u vama da promenite život na bolje i u glavi imate sliku sebe kakvi želite da budete. Želećete da vas ljudi cene i mudro ćete se postaviti prema tome.

Savet meseca

Potražite način da se opustite i bavite se nekim kreativnim aktivnostima, koje obećavaju sigurno zadovoljstvo.


Violeta Stojanović

Editors choice