Venera u Devici je promišljena i oprezna. Žene jednostavne lepote, nasuprot Lavicama nimalo urbane. Iako često pokupe sve darove one prirodne lepote, i bez šminke umeju da izgledaju kao kakva filmska diva, ali problem ovih žena jeste u perfekcionizmu. Venera u Devici je u stanju da beskrajno analizira i sklone su da se izgube u tim ananlizama. Njihov ljubavni život je stalno pod lupom, nalazeći mu što mane, što vrline, s vremena na vreme. Stoga ne toliko erotične, koliko su intelektualne, devojke sa Venerom u Devici više su okrenute realnosti, gde nema previše mesta za sentimentalnost i razmišljanje o ljubavi kao ljubavi, erosu, kao i samom seksu kojeg se često i stide. Računica je ta koja prati ove žene, ali ne u smislu koliko materijalno mogu prosperirati uz svog izabranika, odnosno koliko im taj neko može obezbediti glamur i sjaj, već realna računica kako funckionišu kao osobe, kao partneri sa svojim izabranikom.

slika 7 Devica

Žena jednostavne lepote

Venera u znaku Device se neće zanositi i trpeti neke loše karakterne osobine partnera zarad ljubavi, odnosno zarad neke “hemije” koja postoji između njih. Ova Venera će samo izračunati i staviti na papir razloge za i protiv i odmeriti koliko taj odnos utiče dobro i loše na nju. Vrlo lako, u slučaju da shvati da je pored partnera koji joj ne odgovara, Venera u Devici nastavlja svoj put portage za idealnom polovinom kojoj će biti beskrajno privržena do kraja života. Da, baš kao u bajkama, ali samo u slučaju ako je pronađe!

Pročitajte modni horoskop za svoj znak.


Jelena Milićević = fashion manijak + zaljubljenik u astrologiju. Carpe diem – svaki novi dan neka bude jednako zanimljiv, poseban i ispunjen do kraja. A naravno i “Be yourself, everyone else is already taken.” Oscar Wilde.

Komentari

Editors choice