Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Devica

Devica

Venera u Devici je promišljena i oprezna. Žene jednostavne lepote, nasuprot Lavicama nimalo urbane. Iako često pokupe sve darove one prirodne lepote, i bez šminke umeju da izgledaju kao kakva filmska diva, ali problem ovih žena jeste u perfekcionizmu. Venera u Devici je u stanju da beskrajno analizira i sklone su da se izgube u tim ananlizama. Njihov ljubavni život je stalno pod lupom, nalazeći mu što mane, što vrline, s vremena na vreme. Stoga ne toliko erotične, koliko su intelektualne, devojke sa Venerom u Devici više su okrenute realnosti, gde nema previše mesta za sentimentalnost i razmišljanje o ljubavi kao ljubavi, erosu, kao i samom seksu kojeg se često i stide. Računica je ta koja prati ove žene, ali ne u smislu koliko materijalno mogu prosperirati uz svog izabranika, odnosno koliko im taj neko može obezbediti glamur i sjaj, već realna računica kako funckionišu kao osobe, kao partneri sa svojim izabranikom.

slika 7 Devica

Žena jednostavne lepote

Venera u znaku Device se neće zanositi i trpeti neke loše karakterne osobine partnera zarad ljubavi, odnosno zarad neke “hemije” koja postoji između njih. Ova Venera će samo izračunati i staviti na papir razloge za i protiv i odmeriti koliko taj odnos utiče dobro i loše na nju. Vrlo lako, u slučaju da shvati da je pored partnera koji joj ne odgovara, Venera u Devici nastavlja svoj put portage za idealnom polovinom kojoj će biti beskrajno privržena do kraja života. Da, baš kao u bajkama, ali samo u slučaju ako je pronađe!

Pročitajte modni horoskop za svoj znak.


Jelena Milićević = fashion manijak + zaljubljenik u astrologiju. Carpe diem – svaki novi dan neka bude jednako zanimljiv, poseban i ispunjen do kraja. A naravno i “Be yourself, everyone else is already taken.” Oscar Wilde.

Comments

Editors choice