Vaga

Vaga

30. Decembar

Jedan od najelegantnijih horoskopskih znakova, neprikosnovene dame koje onog momenta kada napuste vašu prostoriju ostavljaju za sobom oblak parfema i to na duže vreme da vas podseća na njih. Vage su izuzetno posvećene fizičkom izgledu, često perfekcionisti i svakako rado viđeni u  krugovima visoke mode. Uvek u trendu, često modni stručnjaci jesu baš Vage ili modne muze i večita inspiracija (Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow)) modnog sveta baš zbog svoje posebnosti.

A iz kupovine obično dolaze sa više od jedne kese kako bi njihova ravnoteža bila na taj način zadovoljena, odnono dva tasa jedne Vage, a garderober jedne Vage biće bolje opremljen i uređen nego neki poznatog kreatora ili butika poznatog brenda.

vaga111 Vaga

Neke od predstavnica znaka Vage verujem da ćete često prepoznati po nespojivim kombinacijama, ali svakako umerenih boja, i odevnih predmeta, a da na njima to naprosto izgleda lepo, čak vrlo skladno, jer one često mogu baš to “nespojivo” da ponesu (nekako prva asocijacija jeste naša Bebi Dol). Lepršavi materijali su zaštini znak Vaga, male torbe sa mnoštvom detalja, perli, kamenčića, a pastelne boje će upotpuniti tu kombinaciju iako mogu smelo nositi nekada i jake boje koje na njima neće ostavljati utisak neumerenosti, čak naprotiv.

gvin1 Vaga

Ukoliko sretnete damu koja verujem ima neobičnu frizuru, čak i u svakodnevnim prilikama, te makar šnalu ili rajf sa cvetom u kosi, više boja na sebi koje se savršeno uklapaju, visoke potpetice i savršeno našminkano lice, verujem da je ta posebna dama naspram vas zapravo Vaga.


Jelena Milićević = fashion manijak + zaljubljenik u astrologiju. Carpe diem – svaki novi dan neka bude jednako zanimljiv, poseban i ispunjen do kraja. A naravno i “Be yourself, everyone else is already taken.” Oscar Wilde.

Komentari