Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Huawei u Beogradu premijerno predstavio 4G LTE pametni telefon

Huawei u Beogradu premijerno predstavio 4G LTE pametni telefon

1/2

Kada je novi član prestižne Huawei P serije u aprilu predstavljen u Londonu, bio je to spektakl o kom se pričalo širom Evrope i ozbiljan izazov za buduće promocije. Kompanija Huawei sinoć je ponovila uspeh i u Beogradu i nesvakidašnjom žurkom u srpskoj prestonici ozvaničila dolazak premium modela Huawei P8 na naše tržište!

Ekskluzivnoj promociji telefona Huawei P8 u poznatom beogradskom klubu “Promenada” prisustvovao je ambasador republike Kine gospodin Li Manchang sa suprugom, predstavnici medija, ljudi iz sveta biznisa i poznate ličnosti među kojima su Dragan Petrović Pele, Olga Odanović, Milorad Mandić Manda, Stefan i Danijela Buzurović, Danijela Vranješ, Nebojša i Dragana Grnčarski, Snežana Dakić. Goste je kroz žurku vodio poznat radijski glas voditelja Predraga Popovića-Popa, dok se za dobru atmosferu pobrinuo poznati beogradski DJ.

Spektakl pod nazivom #P8obasjaograd otvorili su bacači vatre koji su ispisivali plamene osmice koje predstavljaju i znak za beskonačnost.

Kineski ambasador sa suprugom i predstavnicima kompanije Huawei Huawei u Beogradu premijerno predstavio 4G LTE pametni telefon

Prostor Promenade bio je podeljen u tri zone: welcome, experience i party, a, kako je i očekivano, najveće interesovanje vladalo je u experience zoni. Gosti su premijerno testirali telefone i zabavljali se uz napredne funkcije i do sada neviđene režime za pravljenja fotografija u različitim uslovimam osvetljenosti.

Uz model P8, Huawei je predstavio i P8 Lite, takođe 4G LTE, a koji ima veoma pristupačnu cenu. Novost koja je posebno obradovala sve ljubitelje telefona je garancija od čak tri godine koju je Huawei obezbedio za model P8, kao i premium servis.

Editors choice