Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Humanitrani koncert za NURDOR i novo dečje hemato-onkološko odeljenje u Nišu

Humanitrani koncert za NURDOR i novo dečje hemato-onkološko odeljenje u Nišu

Povodom Svetskog dana deteta, 1. juna, na Velikoj sceni u 19.00 časova biće održan humanitarni koncert pod nazivom “Muzika je… nada, ljubav, snaga”, u organizaciji Narodnog pozorišta za Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka.

Pod dirigentskim upravama Vesne Šouc i Ane Zorane Brajović, i u režiji Ivane Dragutinović Maričić, nastupiće prvaci i solisti Opere Narodnog pozorišta u Beogradu Jadranka Jovanović, Sofija Pižurica, Aleksandra Angelov, Miodrag D. Jovanović, Dejan Maksimović, Vladimir Andrić, Dragoljub Bajić, Darko Đorđević, Dragutin Matić, Nevena Matić i Mihailo Šljivić.

U programu će učestvovati i dramski umetnici Branislav Tomašević i Miloš Biković, Orkestar Narodnog pozorišta u Beogradu kao i članovi Dečijeg hora Horislavci.

Na repertoaru će biti neke od najpopularnijih dečijih pesama kao što su Braću ne donose rode, Najlepša mama na svetu, Ivin voz, Zakleo se bumbar, Vuče, vuče bubo lenja, Razbole se lisica, Miš je dobio grip…

Plakat Beograd Humanitrani koncert za NURDOR i novo dečje hemato onkološko odeljenje u Nišu

Ulaznice po simboličnim cenama od 300 i 500 dinara mogu da se nabave na biletarnici Narodnog pozorišta u Beogradu.Sav prihod od prodatih karata biće pomoć za izgradnju novog hemato-onkološkog odeljenja Klinike za dečje interne bolesti u Nišu.

“Projekat je veliki – na osnovu preliminarnog predračuna za realizaciju projekta potrebno je prikupiti blizu 400.000 evra. Rezultat će biti potpuno novo i prošireno odeljenje – odeljenje „po meri deteta“ – po evropskim standardima. Sobe će biti jednokrevetne i dvokrevetna svaka sa svojim kupatilom i pomoćnim krevetom za roditelja. Projektom je predviđeno i proširenje kapaciteta Dnevne bolnice. Ovo će biti značajno ne samo za male pacijente i njihove roditelje već i za medicinsko osoblje koje i u ovakvim trenutnim uslovima, sjajno radi svoj posao. Prvi korak je uvek najteže napraviti a Vizija NURDORa je da u bliskoj budućnosti sva dečja hemato-onkološka odeljenja izgledaju i funkcionišu ovako kako će izgledati niško odeljenje.” – poručuje Novka Tomić, član UO NURDOR.

Projekat izgradnje dečjeg hemato-onkološkog odeljenja građani mogu podržati slanjem SMS na broj 1150. Cena poruke je 100 dinara i važi za sve mreže.

Editors choice