Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Hyatt Regency Beograd i UŠĆE Shopping Center obeležavaju Međunarodni dan planete Zemlje

Hyatt Regency Beograd i UŠĆE Shopping Center obeležavaju Međunarodni dan planete Zemlje

Hyatt Regency Beograd i UŠĆE Shopping Center zajedno sa učenicima Osnovne škole “Laza Kostić” i štićenicima Doma za nezbrinutu decu “Jovan Jovanović Zmaj” organizovaće kreativne i reciklažne radionice, u petak, 25. aprila u 13 časova na platou ispred UŠĆE Shopping Centra.

Program će trajati do 15 časova, a na ovaj način biće obeležen Međunarodni dan planete Zemlje. Hotel “Hyatt” na kraju dana dodeliće diplome, a kompanija Nestle i UŠĆE SC prigodnim poklončićima ulepšaće mališanima ovu manifestaciju.

Kulinarski tim beogradskog “Hyatt”-a pripremio je i prigodan edukativni program o zdravoj ishrani, baziranoj na svežim, nemasnim i prirodnim namirnicama organskog porekla koje će biti kreativno servirane u dečjem duhu, a sami klinci će kroz degustaciju, igru i edukaciju učestvovati u pripremi ukusnih i zdravih jela i napitaka.

Deca će moći, zahvaljujući profesionalnim fitnes instruktorima hotela “Hyatt”, da nauče vežbe koje će im olakšati pravilan razvoj i naučiti ih kako da vode zdrav život.

Svi oni koji budu deo samog programa ili samo posmatrači moći će da pogledaju malu izložbu pod nazivom Reciklirana soba  i vide kako se može urediti životni prostor od neupotrebljivih materijala.

10037 Hyatt Regency Beograd i UŠĆE Shopping Center obeležavaju Međunarodni dan planete Zemlje

Kao aktivni članovi zajednice, hotel “Hyatt Regency Beograd” i UŠĆE Shoping Center prepoznaju značaj i neophodnost društveno odgovornog ponašanja i nastoje da učešćem i organizacijom humanitarnih akcija, kao i projektima zaštite životne sredine, doprinesu podizanju društvene svesti i svojim angažmanom odgovore na teškoće sa kojima se suočava naše društvo.

U skladu sa poslovnom filozofijom i kulturom, obe kompanije konstantno ulažu u edukaciju, usavršavanje i unapređivanje zaposlenih, kao i u socijalno i prirodno okruženje.

Editors choice