5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Hyatt Regency Beograd i UŠĆE Shopping Center obeležavaju Međunarodni Dan planete Zemlje

Hyatt Regency Beograd i UŠĆE Shopping Center obeležavaju Međunarodni Dan planete Zemlje

Hyatt Regency Beograd i UŠĆE Shopping Center zajedno sa kompanijom Nestle i učenicima O.Š. Laza Kostić i štićenicima Doma za nezbrinutu decu Jovan Jovanović Zmaj obeležiće Međunarodni Dan planete Zemlje u sredu 22. aprila u 13 časova na platou ispred UŠĆE Shopping Centra.

U cilju skretanja pažnje sugrađana na značaj očuvanja prirode, timovi hotela Hyatt i UŠĆE Shopping Centra, zajedno sa kompanijom Nestle organizovali su kreativne radionice za najmlađe. Kulinarski tim beogradskog Hyatt-a pripremio je edukativni program na temu kako ishrana može biti zdrava, na kojoj će sama deca kroz degustaciju, igru i edukaciju učestvovati u pripremi ukusnih i zdravih jela i napitaka.

Radionica “Samo moja kutijica” pokazaće mališanima kako da naprave kutije za čuvanje dragocenosti od materijala za reciklažu, dok će radionica “Kako radi planeta Zemlja” na zabavan način prikazati kako nastaju planine i vulkani.

Hyatt i USCE Dan planete Zemlje 1 Hyatt Regency Beograd i UŠĆE Shopping Center obeležavaju Međunarodni Dan planete Zemlje

Fitnes instruktorka hotela Hyatt, kroz radionicu “U zdravom telu zdrav duh” naučiće mališane praktičnim vežbama u funkciji pravilnog razvoja i staviti fokus na zdrav način života.

Kao aktivni članovi zajednice, hotel Hyatt Regency Beograd i UŠĆE Shopping Center poznat kao “mesto za sve želje”, prepoznaju značaj i neophodnost društveno odgovornog ponašanja. Takođe, oni nastoje da učešćem i organizacijom humanitarnih akcija kao i projektima zaštite životne sredine, doprinesu podizanju društvene svesti i svojim angažmanom odgovore na teškoće sa kojima se suočava naše društvo.

Verujemo da se uspeh ne meri samo dobrim poslovnim rezultatima i istaknutim mestom na tržištu, već i odgovornošću prema zajednici u kojoj poslujemo. Takođe, u skladu sa našom filozofijom i kulturama kompanija, svakodnevno ulažemo u edukaciju, usavršavanje i unapređivanje naših zaposlenih, kao i u naše socijalno i prirodno okruženje.

Editors choice