Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

I devojčice vole Star Wars

I devojčice vole Star Wars

Barbikama sam sekla kosu, a lutke smatrala besmislenim. Imala sam crveni mač, kolekciju akcionih figura “Moćnih rendžera” (The Power Rangers). Kaže se – akciona figura – a ne lutkica, molim lepo! Najveća želja mi je bila da postanem Lara Kroft (Lara Croft) kad porastem. Bila sam neobična devojčica. Ne sećam se tačno kada sam radosno uskakutala u svet naučne fantastike, ali sasvim sam sigurna da mi je Ivok (Ewok) bio omiljena životinja. Naravno, pričam o sporednom liku iz najpoznatije sage i kulturološkog fenomena, “Zvezdani Ratovi” (Star Wars).

Iako je prva epizoda (za neupućene, to je epizoda IV) snimljena davne 1977. godine, uticaj Lukasovog (George Lucas) filma ne jenjava. Štaviše, može se reći da su se zahtevi obožavatelja, kako starih tako i novih, znatno povećali. Danas možemo naći bezbroj proizvoda koji su postali deo života svih onih koji su očarani univerzumom “Zvezdanih ratova”.

Kafa s Tamne strane

slika125 I devojčice vole Star Wars

Osim kolačića, Tamna strana nudi i jaku kafu

Zašto ne biste probali crnu mešavinu Zvezde smrti? Priča se da je to omiljeno piće samog Darta Vejdera (Darth Vader), a jurišnici (Stormtroopers) priznaju da bez makar jedne šoljice dnevno ne mogu da funkcionišu.

Šta bi sa doručkom?

slika219 I devojčice vole Star Wars

Neodoljivi tost s likom Darta Vejdera

Doručak je najbitniji obrok dana. Nasmejte se svakog jutra uz pomoć specijalnog tostera! Svaki hlepčić biće ulepšan likom omiljenog gospodara tame. Sila nije neophoda za upotrebu zvaničnog tostera Tamne strane.

R2-D2 đubretar?

r2 d2 garbage can I devojčice vole Star Wars

Šta bi na ovo rekao maleni astromehaničar?

Poznati robot može biti i vaš pratilac. Visok oko šezdeset centimetara, maleni R2-D2 pratiće vas u stopu, tj. ukoliko ga kanapom privežete za sebe. Replika droida zapravo jeste prilično simpatična kanta za smeće. Maštarije mogu da se ostvare.

slika419 I devojčice vole Star Wars

Džedaj ili Sit?

Doba umotavanja u čaršave u nadi da ćete izgledati kao pravi džedaj je gotovo. Kućni ogrtači napravljeni po uzoru na odoru Obi-Vana (Obi-Wan Kenobi) sada su vam dostupni. Mekani ogrtač je savršen za opuštanje posle napornog dana provedenog u borbi.

Pomoć na putu

slika513 I devojčice vole Star Wars

Sila neka je sa vama

Naizgled bespomoćno i slabo stvorenje gospodari silom i uvek je voljan da mladima prenese delić mudrosti. Reč je o Jodi (Yoda), idealu kome svaki borac teži. Moćan, skroman, mudar, Joda je uvek spreman na pomoć. Plišani ranac njegovog lika, veličine od oko pola metra, držaće sve vaše potrepštine na sigurnom.


Alice Lavide voli da piše pod pseudonimom i za sebe kaže da mnogo više vremena provodi u oblacima nego na zemlji. Priznaje da je zavisnik od kafe, i ne namerava da prestane da je pije. Neil Gaiman, Terry Pratchett i Douglas Adams su joj najveći uzori i najdraži pisci. Ne bi mogla da preživi u svetu bez tehnologije. “In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. “ – Douglas Adams

Editors choice