Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

I ja imam lažan profil!

I ja imam lažan profil!

Dragi dnevniče,

Na mom najdražem, nasušnom “fejsu” stvari su počele da se otržu kontroli. Evo u čemu je problem. Prvo smo svi imali onu čvrstu reč “ja imam život i meni stvarno fejs ne treba u životu”. I naravno svi smo je pogazili.

Zatim smo uveli pravilo. Ok, imam fejs ali samo za najuži krug prijatelja.

I tako, kao što smo i obećali sami sebi, prvo smo bili prijatelji mi koji se družimo u stvarnom životu. Onda smo počeli da se dodajemo sa ljudima koje smo videli par puta u životu. Jbg kad smo već tu, imamo zajedničke prijatelje, glupo je odbiti “rikvest”. Pa smo se dodali sa onima koje smo videli par puta u životu, ali pre dvadeset godina. Onda smo počeli da se dodajemo sa prijateljima naših prijatelja, pa onda sa prijateljima koji su prijatelji naših prijatelja. Zatim sa onima sa kojima imamo iste političke stavove, pa sa onima sa kojima imamo potpuno suprotne političke stavove. Onda smo dodali i one sa raznih aplikacija, da bismo na kraju prihvatali “frend rikvestove” raznih poznatih ličnosti i njihovih prijatelja. Međutim, sve je konačno otišlo dođavola kada smo počeli da se družimo sa raznim frizerskim salonima, klubovima, splavovima, centrima za masažu, školama jezika i slično. Na “fejsu”, naravno.

Tada smo došli do tačke kada smo shvatili da je vreme za novi, rezervni “fejsbuk” profil. Lažni profil, sa lažnim imenom, ali sa pravim prijateljima. Prijateljima sa kojima se družimo u realnom životu. I tako smo mi pravi prijatelji počeli da se družimo na našim lažnim profilima. I to je išlo fino neko vreme.

Međutim počeli smo i na njima da dodajemo one sa kojima smo se videli par puta u životu. Onda smo na na lažnom profilu dodali one sa kojima smo se dopisivali malo više na pravom profilu, iako se nismo nikad upoznali. Zatim smo dodali one koji su provalili da imamo dva profila, pa njihove prijatelje, i njihove lažne profile. Zatim salone za masažu, detox studije. Pa smo na rezervnom lažnom profilu počeli da dodajemo i sve ostale stare prijatelje i neprijatelje.

Na kraju smo morali da napravimo lažni profil lažnog profila. Čisto da bismo mogli da se družimo sa našim pravim prijateljima, i lažnim profilima naših pravih prijatelja. Naravno i sa njihovim prijateljima, i lažnim profilima njihovih prijatelja. I sa lažnim profilima raznih picerija, kafeterija, slavnih ličnosti i njihovih šminkera.

Rešenje je bilo – pogađaš šta?

Još jedan lažni profil samo za prave prijatelje i njihove lažne profile.

I ne bih ti pisao o tome da danas na lažnom profilu, lažnog profila mog alter ega nisam prihvatio “frend rikvest” jednog splava moj dnevniče.

Posle se čudimo kako to ima “dvajes” miliona Srba na “fejsu”. I njega smo sjebali. Sve je otišlo u qrac.


Amitz Dulniker u zvezdanom nebu vidi šta ste sve sakrili od sebe i drugih. Zna šta želite, mislite i volite. Zna sve: da ste nesrećni, nesigurni, perverzni i neodlučni. Ako budete dobri, neće to podeliti sa drugima. Amitz je takođe i autor“Besmislenog dnevnika jednog H8-era”.

Editors choice