Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

IDEA: Sjajno druženje uz NIKIforiju

IDEA: Sjajno druženje uz NIKIforiju

Kampanja NIKIforija koju su, na veliku radost mnogih mališana širom Srbije organizovale IDEA, Roda i Mercator, završena je 26. oktobra, a za sjajne rezultate i nezaboravnu atmosferu najzaslužniji su upravo naši najmlađi.

Idea Nikiforija 2 IDEA: Sjajno druženje uz NIKIforiju

Koliko su deca, ali i njihovi roditelji, uživali u čarima NIKIforije najbolje ilustruje činjenica da je tokom kampanje koja je trajala 8 nedelja, u prodajnim objektima IDEA, Roda i Mercator podeljeno više od 10 miliona 3D Hello Kitty i Nindža kornjača sličica i upravo u tom duelu devojčice su se pokazale kao strastveniji takmičari i odneli pobedu na dečacima. Sakupljajući nalepnice mališani su dobili i blizu milion Rollinz figurica i zajedno sa roditeljima kupili više od 100.000 Collector box kutija.

Idea Nikiforija 1 IDEA: Sjajno druženje uz NIKIforiju

NIKIforija karavan putujuće zabave i druženja, obišao je gotovo sve najvažnije gradove Srbije i tom prilikom je više od 20.000 dečaka i devojčica uživalo u dečijim predstavama i zanimljivoj interakciji sa popularnim glumcima Bodom, Jocom i Marijom.

Idea Nikiforija 3 IDEA: Sjajno druženje uz NIKIforiju

Zabavni program NIKIforija karavana činile su brojne radionice, škola borilačkih veština, igra memorije, salon za ulepšavanje devojčica kao i decenijama popularna igrica „Ne ljuti se čoveče“. Mališani koji su učestvovali u NIKIforija svetu imali su i priliku da na jedan dan postanu omiljeni dečiji junaci, ljupka Hello Kitty i hrabre Nindža kornjače.

NIKIforija je u prijatnom i veselom ambijentu, uz veliku radost i dečiju graju, obeležila ovu jesen. NIKIforija je završena, ali IDEA, Roda i Mercator, spremaju nova iznenađenja. Druženje se nastavlja!

Editors choice