5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Idealan posao za svaki horoskopski znak (1. deo)

Idealan posao za svaki horoskopski znak (1. deo)

Danas sa vama delimo neke zanimljive rezultate do kojih su došli astrolozi, a tema je “idealan posao za svaki horoskopski znak”. Vreme je za kratku analizu prvih šest horoskopskih znakova!

Ovan: Imate mnogo energije, zbog toga vam savršeno odgovara svaki posao koji vas održava u pokretu i neprekidnoj razmeni ideja. Važite za osobe koje imaju sjajne ideje, poštuju rasporede i vole da donose važne odluke.

Bik: Pripadnici ovog znaka teže poslu koji ih neće izlagati preteranom stresu. Udobno okruženje i mogućnost da se kreativne ideje sprovedu u delo.

Blizanci: Idealan posao za Blizance je onaj koji ih spaja sa različitim ljudima. Predvidivost je za vas najdosadniji deo posla, zato težite avanturama.

nup 158208 0888 jpg Idealan posao za svaki horoskopski znak (1. deo)

Koja je tvoja idealna profesija?

Rak: Osobe rođene u znaku Raka teže da rade sa ljudima u koje imaju poverenje. To je ključan faktor kada je reč o odnosu sa kolegama. U tom slučaju, sve vaše kreativne ideje su na dobrom putu da se ostvare.

Lav: Za vas je svaki posao pravi izazov i uvek se trudite da u istom budete najbolji. Često ćete za svoja zalaganja primiti pohvale od nadređenih. Dobri ste u svim poslovima koji se tiču programiranja i organizacije.

Devica: Vi uživate u onim poslovima gde možete biti drugima na raspolaganju. Obožavate da radite sa ljudima, a zajednički uspeh vam hrani dušu!


Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Editors choice