Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Idealno putovanje za svaku fazu tvoje veze

Idealno putovanje za svaku fazu tvoje veze

1/3

Ne znam koliko iskustva si do sada imala kako u vezama generalno, kako u pogledu putovanja sa dečkom bilo gde, ali jedno je sigurno (i provereno, evo potpisujem) – putovanje je najbolji način da testirate svoju ljubav! Kada si sa nekim duže nego obično, kada ga vidiš u nekim neočekivanim i neobičnim situacijama u kojima niste svakog dana, tek tada možeš ili potpuno da odlepiš za njim ili da se toliko prestraviš da, čim se vratite sa puta, pobegneš glavom bez obzira! Tako da, ako si spremna za sladak rizik (koji uglavnom podrazumeva samo početak veze) evo gde možeš da putuješ sa svojim dragim u zavisnosti od faze veze u kojoj ste trenutno.

Nakon nekoliko meseci veze

Nakon nekoliko meseci veze obično još uvek ne znaš kako stvari stoje i da li ste jedno za drugo ili ne. Ali ono zaista. Dakle, trebalo bi da ispitaš možeš li ga podneti nakon 48 sati konstantnog gledanja u njega, kao i to kako se ponaša ujutru, kakav toalet ostavlja za sobom i slično, u slučaju da do sada nikada niste prespavali negde zajedno. Dakle, može biti prelepo, ali može biti i stresno, zato odaberite nešto što je blizu i nešto što je opuštajuće – banja, jezero, planina… Birajte zajedno! I provedite zajedno čak i jednu noć, dovoljno je.

putovanje 1 Idealno putovanje za svaku fazu tvoje veze

Nakon ozvaničenja veze

Dakle, sada znaš da je to to. Sjajno! Zaljubljena si kao nikada pre i želela bi sa njim da odeš i na kraj sveta. Ali, dobro, ne mora bukvalno. Dovoljno je da posetite zajedno neki novi grad u kojem do sada niste bili, sa sve sendvičima, grickalicama i sokićima. Da, kao da idete na ekskurziju! Možete provesti zajedno produženi vikend i posetiti neki od glavnih gradova Evrope, ali i neki zanimljivi grad u vašoj zemlji.

putovanje 2 Idealno putovanje za svaku fazu tvoje veze

Editors choice